МРТВ ГО КРАДЕ НАРОДОТ!

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте задоволни од МРТВ?

• Да.

Гласови: 23 12,3%
  • Не.

Гласови: 135 72,2%
  • Не ме интересира./Не се замарам.

Гласови: 29 15,5%

• Вкупно гласачи
    187
Во Србија имало предлог да се плаќа такса и по возило

RTS pretplata za motorna vozila je obavezna

И тие не се ништо подобри кога се работи за цицање од граѓаните

И кај нив ли проблеми... Изедници пред некој ден гледав за тоа што поскапиле јавниот превоз, народот се бунел ама џабе. А ова со РДТ би им било дополнителен трошок.

Во Србија имало предлог да се плаќа такса и по возило

RTS pretplata za motorna vozila je obavezna

И тие не се ништо подобри кога се работи за цицање од граѓаните
Истите коментари и таму:
Vojvoda | 12.April 2011. u 22:30
Izvadim radio, registrujem auto, vratim radio. Jednom godišnje mi uopšte neće biti teško da to uradim. Haraču javnog servisa zaista nema kraja. Ako već žele da naplaćuju pretplatu za TV i radio, onda ja kao njihov finansijer ne želim da čujem ili vidim niti jednu jedinu reklamu u njihovom programu. E pa ne može i jare i pare. I pretplata i prihod od reklama. Jednostavno ne želim da plaćam reklame, ne interesuju me. Isto tako sam mišljenja da je javni servis zapravo glasilo predsednika i njegove partije koja je na vlasti pa informativni programi pomalo liče na bilten DS-a, a to svakako kao protivnik njihove politike ne želim da plaćam. E još malo pa će mi se Tadić pojavljivati pred očima i frižider kad otvorim. Što je mnogo, mnogo je. Dakle, može pretplata ali za stvarno javan servis i glasilo svih građana Srbije, bez reklama i drugih komercijalnih sadržaja.

Истите коментари и таму:
Vojvoda | 12.April 2011. u 22:30
Izvadim radio, registrujem auto, vratim radio. Jednom godišnje mi uopšte neće biti teško da to uradim. Haraču javnog servisa zaista nema kraja. Ako već žele da naplaćuju pretplatu za TV i radio, onda ja kao njihov finansijer ne želim da čujem ili vidim niti jednu jedinu reklamu u njihovom programu. E pa ne može i jare i pare. I pretplata i prihod od reklama. Jednostavno ne želim da plaćam reklame, ne interesuju me. Isto tako sam mišljenja da je javni servis zapravo glasilo predsednika i njegove partije koja je na vlasti pa informativni programi pomalo liče na bilten DS-a, a to svakako kao protivnik njihove politike ne želim da plaćam. E još malo pa će mi se Tadić pojavljivati pred očima i frižider kad otvorim. Što je mnogo, mnogo je. Dakle, može pretplata ali za stvarno javan servis i glasilo svih građana Srbije, bez reklama i drugih komercijalnih sadržaja.

за ова во црвеното :pos:

отворам фрижидер и хорхе внатре вели - сакам да бидам репрецедател саккам да бидам репрецедател :pos:
документарци од времето на хитлер НЕ ФАЛА
а и тие вработените се од времето на хитлер
за СМРТ (n)

до кога ќе не дупат СМРТ,т хоме,т мобиле........

Ќе изгласаат плус 60 денари за СМРТ, дефинитивно треба граѓанска непослушност и сметките да ги оставиме пред овциве чим толку напнаа за зголемување на цената. Оној со цвикерчињата жестоко брани зголемување, трите сметки што ги плаќам на наочарчињата ќе му ги закачам.

Ќе изгласаат плус 60 денари за СМРТ, дефинитивно треба граѓанска непослушност и сметките да ги оставиме пред овциве чим толку напнаа за зголемување на цената. Оној со цвикерчињата жестоко брани зголемување, трите сметки што ги плаќам на наочарчињата ќе му ги закачам.

:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom