нокиа 6700

Член од
28 септември 2011
Мислења
14
Поени од реакции
1
Епа вака јас сум од Тетово и барам помош од вас мојот телефон е купен пред 9 месеци но маска ми е изгребана и има пукнатинки некаде сестра ми го коростеше но јас го сакам тој телефон и затоа ве молам некој нека ми каже некој моб.сревис во Скопје каде можам да купам и од прилика колку би ме коштала може и број од моб. сервис. ВАКВА КАКО НА СЛИКАТА МИ ТРЕБА!ФАЛА МНННННН

Attachments

• maska-za-nokia-6700-majstor-za-mobilne-NOVO_slika_O_1221575.jpg
    maska-za-nokia-6700-majstor-za-mobilne-NOVO_slika_O_1221575.jpg
    92,6 KB · Прегледи: 4
Епа вака јас сум од Тетово и барам помош од вас мојот телефон е купен пред 9 месеци но маска ми е изгребана и има пукнатинки некаде сестра ми го коростеше но јас го сакам тој телефон и затоа ве молам некој нека ми каже некој моб.сревис во Скопје каде можам да купам и од прилика колку би ме коштала може и број од моб. сервис. ВАКВА КАКО НА СЛИКАТА МИ ТРЕБА!ФАЛА МНННННН
пробај овде :)

90% има на бит пазар , јас минатата недела си купив за Nokia 6220 Classic ( 100 денари ) , имаше цел куп маски

90% има на бит пазар , јас минатата недела си купив за Nokia 6220 Classic ( 100 денари ) , имаше цел куп маски WOWWWW 100 DENNN LELELLEE KAJ NAS 1000 DEN MI REKOAA EJ MOZE DA SE SLUSNEME NEKAKO DEKA SUM OD TETOVO I NE ZNAEM NISTO VO SK DA MI ZEMIS I MENE DA SE VIDIMO U SK NEKAKO PLS PISI NA PORAKA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom