Дизајнирана тоалета - да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата MakeLOVEnoTwar
  • Време на започнување Време на започнување

MakeLOVEnoTwar

Љуби без оглед на се’
Член од
10 декември 2010
Мислења
213
Поени од реакции
114
Локација
Битола
Дами, девојки . . убавици . . во битни мигови од животот битно ли ви е да изгледате “скоцкани“, дотерани и да се чувствувате средено од глава до пети? И што мислите дали облеката на момент може да го направи човека да се чувствува cool и фино во своја кожа, ако е така - колку би издвоиле од својот буџет за една добра тоалета, било од бутик, било по нарачка од креатор, али реално ... пошо сепак сме Македонија . . . ;)

колку би издвоиле од својот буџет за една добра халиња, било од бутик, било по нарачка од креатор, али реално ... пошо сепак сме Македонија . . . ;)
Во Македонскиот речник, нема зборче халиња.

Дами, девојки . . убавици . . во битни мигови од животот битно ли ви е да изгледате “скоцкани“, дотерани и да се чувствувате средено од глава до пети? И што мислите дали облеката на момент може да го направи човека да се чувствува cool и фино во своја кожа, ако е така - колку би издвоиле од својот буџет за една добра тоалета, било од бутик, било по нарачка од креатор, али реално ... пошо сепак сме Македонија . . . ;)
Дизајнирана тоалета...
А јас мислев за WC зборуваш... :(

Фустан бре девојче...ФУСТАААН....никакви хаљини...ни тоалети...ни г** папири....срамота...основни работи да не се знаело...слабо македонскиот слабо.:)

Луѓе темава се претвори во сеир уште не почната :( :S

Скоцкана од глава до пети!!!!Јас мислам дека нема жена која не би се чувствувала прекрасно во такво издание.Само што јас сум повеќе за она "што и да носиш ќе изгледа прекрасно-само доколку е правилно искомбинирано". Верувам дека секој од нас барем еднаш во животот бил сведок на лошо издание во смисол на најскапи марки или брендови и сето тоа изгледало премногу кич.

И да одговорам на прашањето:
Од својот буџет би издвоила најмногу 500 евра за фустан од кој би ми застанал здивот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom