Rosetta Stone

• Креатор на темата Креатор на темата Square One
  • Време на започнување Време на започнување
Стисни на Ј.

Шала на страна, јазиците мислам дека треба посебно да си ги симнеш.
Стисни на Ј.

Шала на страна, јазиците мислам дека треба посебно да си ги симнеш.
Јазиците ми се симнати, ама незнам како да ги ставам на виртуелен диск.

Јазиците ми се симнати, ама незнам како да ги ставам на виртуелен диск.

Епа на јазикот што сакаш да го инсталираш (iso фајл), десен клик>PowerISO>Set number of drives>1. Потоа пак десен клик>PowerISO>Mount image to drive.
Потоа влези во Розета и види горе десно треба да има Add or Remove languages. Понатаму ќе се снајдеш. :)

Епа на јазикот што сакаш да го инсталираш (iso фајл), десен клик>PowerISO>Set number of drives>1. Потоа пак десен клик>PowerISO>Mount image to drive.
Потоа влези во Розета и види горе десно треба да има Add or Remove languages. Понатаму ќе се снајдеш. :)
Пак не се отвора. Пишува "This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an associkation in the Folder Options control panel. "

Во секој случај, благодарам. :)

Сум ја видел Розета Стоун и е интересна но за почетници. Премногу јазици на едно место. Ако веќе барате слично најдете ја Tell me More, која го има истиот принцип само многу повеќе од Розетата

Види си линк на ПП од Tell me more
Ќе може линк по пп ? Сакам Италијански да учам. Баш да пробам со ова . Поздрав и благодарам однапред.

Ќе може линк по пп ? Сакам Италијански да учам. Баш да пробам со ова . Поздрав и благодарам однапред.
За жал пријател ја имам само на англиски, Тell me more, е само на еден јазик. За италијански гуглај "tell me more italian", ако ја најдам во меѓувреме италијанската верзија, ќе ти пратам линк

За жал пријател ја имам само на англиски, Тell me more, е само на еден јазик. За италијански гуглај "tell me more italian", ако ја најдам во меѓувреме италијанската верзија, ќе ти пратам линк
Најдов .. веќе сум 2ри левел :D ... благодарам ипак .

Според она што можев да го прочитам до сега звучи интересно програмава, така што мислам дека ќе го проверам моето знаење на англискиот. :)

За жал пријател ја имам само на англиски, Тell me more, е само на еден јазик.

Би ти бил благодарен доколку ми пратиш линк по ПП од англиската верзија.

Би ти бил благодарен доколку ми пратиш линк по ПП од англиската верзија.
Имаш на пп, тешко се намира ама това е.... затоа сме тука

Moze i mene na pp tell me more na angliski ili rosetta stone angliski
Blagodaram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom