Која музичка ѕвезда би сакале да дојде во вашиот град?

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Локација
Скопје
Кој бенд, музичка група, пеач или пеачка би сакале да го/ја/ги видите во вашиот град?

Мене кои сакам да ми дојдат и после можам и јас да умрам да не жалам:
-The Black Eyed Peas (кои се веќе во распаѓање :()
-Rihanna
-Enrique Iglesias
-Pitbull
-David Guetta (до сега 2 пати бил и два пати не сум бил, првиот пат закаснив со купување карти, а вториот пат во Охрид кога беше бев на одмор)
-NIckleback
-Shakira
-Take That

И доста други на кои и не ми текнува во моментов....

Мене кои сакам да ми дојдат и после можам и јас да умрам да не жалам:
-The Black Eyed Peas (кои се веќе во распаѓање :()
-Rihanna
-Enrique Iglesias
-Pitbull
-David Guetta (до сега 2 пати бил и два пати не сум бил, првиот пат закаснив со купување карти, а вториот пат во Охрид кога беше бев на одмор)
-NIckleback
-Shakira
-Take That

И доста други на кои и не ми текнува во моментов....
Овие за ѕвезди ли ги рачунаш?
Повеќе на астероиди ми личат.

Сѐ би дал за еден Rage Against the Machine концерт, не во Македонија - затоа што тоа е невозможно, но во околните земји... Потоа би сакал да ги видам Mastodon исто така, Lamb of God, Das EFX, Tool и тоа отприлика.

Duran Duran, AC/DC, Deep Purple уште еднаш, Leonard Cohen, Linkin Park, Sting, Kings of Leon итн итн

Сѐ би дал за еден Rage Against the Machine концерт, не во Македонија - затоа што тоа е невозможно, но во околните земји... Потоа би сакал да ги видам Mastodon исто така, Lamb of God, Das EFX, Tool и тоа отприлика.
у македонија само на таксират можеби има шанси за такво нешто .....

иначе Method man & redman :)

Сѐ би дал за еден Rage Against the Machine концерт, не во Македонија - затоа што тоа е невозможно
RATM ќе го наполнат Филип ll без проблем, цел балкан ќе дојде во СК...е тоа би било лудница.

у македонија само на таксират можеби има шанси за такво нешто .....

иначе Method man & redman :)
Не, ни на таксират.

Иначе јас вака :
1. Репери: Редмен, Методмен, Еминем.
2.Рокери/Панкери итн: RHCP, Flogging Molly, лимп Бизкит, Рејџот сите го кажавте ама ете и ја... тоа од прилика (но овие никад нема да дојдат така да заеби... ) :D

50 Cent (Не бев кога доаѓаше во скопје)
T.I.
Eminem
Dr Dre
Snoop Dogg
Kanye West
Jay-Z
Xzibit
Ja Rule

и уште многу други, да не набројувам

Kajgana Shop

Back