- Член од
- 20 јуни 2011
- Мислења
- 192
- Поени од реакции
- 13
Кој се најголемите и најфреквентите пристаништа во европа во кои држави се наоѓаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој се најголемите и најфреквентите пристаништа во европа во кои држави се наоѓаат.
Јас кога бев минатото лето во Белгија(Остенде) искористивме 1 ден и тркнавме до Антверпен. Пристаништето е ОГРОМНО,значи зафаќа голем дел од градот,а најинтересно е тоа шо Антверпен не излегува на Северно Море,за разлика од Остенде,туку е на рекаА има некој појдено во еден од најголемите пристаништа во Европа, и да сподели некоја слика или искуство. Баш и мене ме заинтересира за ова.
Јас кога бев минатото лето во Белгија(Остенде) искористивме 1 ден и тркнавме до Антверпен. Пристаништето е ОГРОМНО,значи зафаќа голем дел од градот,а најинтересно е тоа шо Антверпен не излегува на Северно Море,за разлика од Остенде,туку е на река. Исто така бев и на пристаништето во Бриж,тоа се наоѓа на Северно Море. Тоа е исто многу големо пристаниште,но е помало од тоа во Антверпен.
![]()