Да и помогнеме на Ивана Павлеска

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Локација
Пустец
Дваесет и пет годишната Ивана Павлеска - Струга, боледува од leucosis niniymphohiastica acuta (ANLL) .Тогаш кога Ивана помисли дека ја победи својата болест, после две години и осум месеци истата се врати. Примена е првата терапија, а за следната треба да се примени Arson trioxside чија цена е многу висока. Семејството поради високата цена на лекот не е во можност сами да го обезбедат и затоа апелираат ......за помош!!!
Сите хумани луѓе може да донираат на следнава жиро сметка :

Помош за лекување на Ивана Павлеска
Стопанска Банка
ж-сметка : МК200001970854819
број за донации: 070 143 132 (важи само за претплатници на t-mobile)

Од срце им заблагодаруваме на сите што ке донираат, бидеќи оваа прекрасна девојка заслужува да го продолжи својот живот!!!

кој може стварно нека помогне.. иначе станува збор за истата девојка за која што јас пред едно 2 и пол години барав крв..

Утре (петок) се организира хуманитарна забава во кафе бар „Арена“ - Mислешево, со почеток во 21 часот.
Во недела, Ансамблот „Македонка“ организира хуманитарен концерт, во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид со почеток во 19 часот.

Не можам да поверувам дека почина ..... :(
Почивај во мир Ивана :(

Абре у пичку матер више

денес ја испративме Ивана жално и премногу болно...животот едноставно не е фер... не знам шо друго да напишам..
почивај во мир ... :place: :place:

Пред некој ден Илија,сега и Ивана :sick: Па ќе ми викат некој ги земал типот горе кај него луѓето ради шо биле добри правда било цццц :mad:

Го знајв девојчето лично...Пред некоја недела зборев со нејзе и ја прашав како е.Ми рече дека се чувствува одлично.
Беше борбена во најтешките моменти,со желба за живот...на сите им беше пример...Се уште сум шокирана и не можам да прифатам дека ја нема повеке.

Нека почива во мир.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom