Решавај задачи и заработи - Slader

• Креатор на темата Креатор на темата Брокер
  • Време на започнување Време на започнување
Ми изгледа интересно,ке ја пробам странава иако сум прва година средно образование ке се потрудам да ресам некои задачи.Фала и се регистрирав преку твој реферал

Ме заебаваш?
изгледа бетер од индијците сме ко се лажиме на вакви штосови.
Се согласувам.
Ако се примени малку математика и способноста за решавање математички проблеми на некој човек се искористи за воспоставување на посериозна работа во некоја функционална единица [институција, компанија, организација] ќе биде многу поисплатливо отколку да се губи време со овие интернет click/type/solve to pay зезанции основани претежно од курајбери кои што сакаат да се збогатат апла со туѓ труд, не дека тоа до толку не е во ред - работата е што процентот на добивка е премногу мал во сооднос со потрошените временско - просторни ресурси, плус тоа обврските од нивна страна се ни помалку ни повеќе туку "виртуелни".

Се согласувам.
Ако се примени малку математика и способноста за решавање математички проблеми на некој човек се искористи за воспоставување на посериозна работа во некоја функционална единица [институција, компанија, организација] ќе биде многу поисплатливо отколку да се губи време со овие интернет click/type/solve to pay зезанции основани претежно од курајбери кои што сакаат да се збогатат апла со туѓ труд, не дека тоа до толку не е во ред - работата е што процентот на добивка е премногу мал во сооднос со потрошените временско - просторни ресурси, плус тоа обврските од нивна страна се ни помалку ни повеќе туку "виртуелни".

Проблемот е што не сфаќаш дека има луѓе што решаваат задачи пд задоволство, едноставно сака денес да земи и да реши 20 задачи, и сега се нуди можност да ги решиш на интернет и да им помогнеш на некои а ти за тоа да земиш пари, нормално дека нема никој да ти даде 1000 евра неделно и да се збогатиш преку решавање задачи, математичари има милиони низ светот.
Главната цел според мене е занимавање и решавање задачи, која е користа на пример ти кога ќе земиш да гледаш телевизија? Нема никаква корист само ете хоби ти е ( ова како пример го кажувам). Е па и со задачиве е така на некои им е хоби да решаваат задачи.

Уште една недела трае оваа понудата, јас досега заработив 26 долари, 10 веќе ги пуштив на paypal и ми пишаа дека за неколку дена ќе ми стигнат на сметката, ништо не можете да изгубите, а понудата трае уште многу малку, понатаму ќе биде колку што ќе ти ги отворат решените задачи толку пари ќе земиш, така да тогаш и да решавате ќе биде бесплатно може никој да не ги отвори и беспотребно сте ја решиле задачата, а уште оваа недела плаќаат за тоа, ајде да видиме какви математичари има на кајгана ;)

sladerpayment.png

Еве доказ дека парите ми стигаа, баш денес ја направив сликата и ја ставам за доказ, ете има пари, како и што очекував страната е серизозна и исплаќаат, овие пари ги направив во 8 дена по 5,6 часа решавање на задачи, меѓутоа како што кажав погоре повеќе ја нема оваа опција сега ќе биде малку потешко за добивка.
--- надополнето: Oct 22, 2011 3:02 PM ---
Прајте шо прајте, и докази за исплата давајте по некое време.
Ако има ќар, ќе решаваме. Вака на лепе очи, нема труд. :)

Ете има доказ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom