Сајбер Петар @ Сајбер Оља

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Петар Ѓошев или момчето кое го знаеме од повеќе ТВ-емисии и кое секој работен ден имаме можност да го слушаме на брановите на "Сити Радио" беше избрано за најмомче на годината, но дури и не стаса ниту да ја добие титулата најпосакуван ерген. Причината лежи во тоа дека тој реши да заплива во брачните води и да ја посвети сета своја љубов на неговата љубена сајбер девојка, која наскоро ќе влезе и во неговиот реален свет. По кратко дружење во виртуелниот простор, Петар не срамејќи се пред пет-шест сведоци јавно ја побарал раката на младата Оља (која на јавноста баш и не и е позната... но ќе биде). Тие подолг период се дружеле на МСН (чат програм), разменувале љубовни пораки во јавноста и почесто приватно. Љубовта се родила и токму затоа Петар, и покрај тоа што има дваесетина години (а исто толку и неговата љубена Оља) не се плаши да признае дека венчавка ќе има... Но кога, се уште не се знае. Дали знаат родителите на свршениците е дилема?!

Повелете со Сите коментар вклучувајќи и тие за самото момче и за неговата титула нај-момче!

Уште недораснати се венчет.. глупости..

:pipi:
шо се чудите бе сигурно е трудна.

Ова ми мириса на развод уште пред да се земат

Работава е кур се тресе у ладна вода...:star:

ej kuti kolki mi e odvraten tipov......

Aiiiii абе како може овој да се ожени немогуче??? па типов е хомосексуалец барем ја така мислам а плусе кретен и идиот и кремче и недораснат и ретардиран и малоумен......и за него вака можам до сабајле.

Ќе може некој да ми објасни што значи титулата ”најмомче” за да можам да искоментирам?

А инаку ова со барање на раката на некоја си сајбер цурица, мене ми изгледа дека најмомчево сака да добие повисока титула со некој нов назив.

Acid напиша:
Да не станува збор за cyber_lady тука? :)

тогаш дефинитивно НЕМА Петре да се жени...:pos:

Што и да направи за него си е. Барем ја така мислам. Иначе сум слушал дека Петар е баш примерен, никогаш не се кревал високо како останатите македонски "ѕвезди".

Оља ја знам, моја генерација е, заедно завршивме, топ цура е...ама не е нормална ако стварно напраила ваква ствар!! :lud: поготово со крелево....
Цело средно се палеше на типката :sekss:
Еве ја
19.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom