Временските услови во Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
snezengrad4bv.jpg

можеби сликава не е складна за тоа што се дешава со времето во Хрватска, ама сигурно не е складно и тоа што се дешава во Хрватска со фактот дека сега е 1-ви јуни

Се повеќе и повеќе почнувам да мислам дека луѓето од Greenpeace сепак имале право. :)

Абе нема само во Хрватска снег, и во Германија таму горе има снег исто. У курац нек иде и време и све, таман мислев се отерасивме од снегот и ладнотијата, ама пак почнува.

Реков ја ова лето идам на скијање, а следната зима на море ќе идам. :) :)

vodkamixx напиша:
Абе нема само во Хрватска снег, и во Германија таму горе има снег исто. У курац нек иде и време и све, таман мислев се отерасивме од снегот и ладнотијата, ама пак почнува.

Реков ја ова лето идам на скијање, а следната зима на море ќе идам. :) :)

Sve naopaku :kez:

јас си реков конечно ке го спакувам зимското палто ама како што ми се гледа не треба многу да брзам.

по се изгледа денес све што е наопаку е нормално, така да брат ја идам со тебе на море следното зимо.

(глумење нормала :pos::pos::pos:)

Ќе биде филм ако се дое и навака ова ладното снегот да дое накај нас. НА полаганње со монтка и со санка ќе идам. :pos: :pos:

Одиме на зимовање ? Во јули , во сезоната.

Ajde mu svii u planineeeeeeeee

lele poremeteno vreme, ja pred dve godini koa se vrakav od hrvatska u avgust mesec pagase sneg!

Abe niso 4udno da ne ni stigne snegot. I ja bev minatata godina u Hrvatska letoto, i stvarno na vrakanje pominuvavme kaj planinite i svarno sneg imase. Jes da malce sea ke ni se zaladi ,ali sneg .... SO znam .. NIso 4udno

da i tuka ima na povisokite mesta sneg , inaku mnogu e ladno i 3 nedeli bez prestan vrne , mislam deka ovaa godina tuka ke nema leto :(

A у курац кој ке чисти снег на оваа горештина.....

filip_sk напиша:
hahahahah CopyOfDeath DOBAR SI!
супер сум пијам екстра ладна добра вода фала на прашање ти арен си

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom