Upgrade на firmware на мп4/5 плеер

• Креатор на темата Креатор на темата FeliXxX
  • Време на започнување Време на започнување

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Локација
Штип
Вака си зедов еден од овие малечките мп4/5 плеери на тач што се еве линк
http://www.amazon.com/4GB-Touch-Scr...AWYD6DG2MAH92&s=generic&qid=1317041277&sr=1-4
и супер е се ги чита сите видео/аудио формати но ме нервира само што е хоризонтал дисплејот се гледа на сликите каков е сакам да биде вертикално поставен...тоа може да се направи со апгрејд ја имам таа опција во менито на мп4 и имам цеде шо ми дадоа со неа со такви работи но цедето го гребнав малце повеке и не ми го чита така да дали може некој друг запознаен да ми помогне да го сменам интерфејсот на мп4 да биде подруга оти вака хоризонтално завртена е ногу незгодно за се
--- надополнето: Sep 26, 2011 12:51 PM ---
Вака си зедов еден од овие малечките мп4/5 плеери на тач што се еве линк
http://www.amazon.com/4GB-Touch-Scr...AWYD6DG2MAH92&s=generic&qid=1317041277&sr=1-4
и супер е се ги чита сите видео/аудио формати но ме нервира само што е хоризонтал дисплејот се гледа на сликите каков е сакам да биде вертикално поставен...тоа може да се направи со апгрејд ја имам таа опција во менито на мп4 и имам цеде шо ми дадоа со неа со такви работи но цедето го гребнав малце повеке и не ми го чита така да дали може некој друг запознаен да ми помогне да го сменам интерфејсот на мп4 да биде подруга оти вака хоризонтално завртена е ногу незгодно за се
отворете во реселерот има разни мп4 исти како ваа само интерфејсот е друг и пишува дека можам и јас да си го сменам и на цедето го имаше истото но не направив порано а сега касно е

Побарај на оваа страница... Јас имав барано софтвер за кинески мп4 плеер ама не најдов.
BTW, верувам дека ти е јасно дека лесно можеш да го уништиш плеерот.
фала...иначе појасни ми го малце вториот дел

фала...иначе појасни ми го малце вториот дел
Разгледај малку на страницата што ја пишав погоре, имаат таму и форум.

За најголемиот дел мп4-мп5 уреди ниту се знае точен производител ниту пак има официјален апдејт на софтверот. Голем дел од понудените софтвери се од дечки што на своја рака чепкале и правеле некои импровизации и модификации од постојниот и ќе забележиш дека секаде има опомена дека не одговараат за евентуални проблеми.
Доколку новиот софтвер не одговара за плеерот, плеерот ќе се оштети тоталка.
Има посебни програмчиња со кои прво ќе треба да го утврдиш чипсетот на плеерот за да знаеш што понатаму.

Моја препорака, какво е - такво е, не го чепкај. Големи се шансите дека нема да ја бидне работата.

Разгледај малку на страницата што ја пишав погоре, имаат таму и форум.

За најголемиот дел мп4-мп5 уреди ниту се знае точен производител ниту пак има официјален апдејт на софтверот. Голем дел од понудените софтвери се од дечки што на своја рака чепкале и правеле некои импровизации и модификации од постојниот и ќе забележиш дека секаде има опомена дека не одговараат за евентуални проблеми.
Доколку новиот софтвер не одговара за плеерот, плеерот ќе се оштети тоталка.
Има посебни програмчиња со кои прво ќе треба да го утврдиш чипсетот на плеерот за да знаеш што понатаму.

Моја препорака, какво е - такво е, не го чепкај. Големи се шансите дека нема да ја бидне работата.
ги имам сите инф за мп4-5 и така да ке пробам биде биде ако не ништо иначе вака ми стое дома не го користам не ми се сфига....морам да најдам цеде имаше на него фирмваре рековери нешто баш знам у случај да се расипе од тие причини ама неможам сеа да го користам
--- надополнето: Sep 26, 2011 10:37 PM ---
му направив Firmware Еxtraction и сега но харм :D
сега ако можеш да ми објасниш како да променам тема или слично

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom