Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи за која работна позиција. IT е премногу широк поим. И IT не значи дека треба да си програмер.dali nekoj raboti vo IT kompanija za da mi kaze do koe nivo e potrebno da poznavas programiranje za da te primat na rabota?
Тогаш се треба да знаеш. За таков ќе те сметаат и ќе треба да знаеш сеda jas sum menacer-inzener na informaciski sistemi za toa me interesira
Со такви ко тебе шо незнаат да сменат кирилица, преку *зборче* ми е.da jas sum menacer-inzener na informaciski sistemi za toa me interesira
Па сам си одредуваш.a platat kolkava e so sama treba da si ja davam?
која е најсродна професија за менаџер на информациски системи во македонија, бидејќи конкретно таква професија немам видено да се бара?
--- надополнето: Sep 25, 2011 8:36 PM ---
а што правиме со тоа на секој оглас за работа бараат искуство да имаш обавезно, кај да го најдам тоа искуство јас ко никој не прима тазе дипломиран студент без искуство....
Мислам дека човек треба и среќа во живот да има. Еве веќе 8 години сум ИТ.како така?кажи да научам од тебе?