Скутерчиња: Се за и околу нив

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
Априлија карбуратор користи?
Плус тоа (ако е слично како кај колите) карбураторот е повеќе склон кон „затнување” од валкан бензин, само што поправката е поефтина (кај injection-от треба да се менува пумпата за бензин, филтер), па ако земаш Пежо менувај си филтер за бензин почесто.

jas do sega 19 000 imam so apriliata i prezadovolen sum ni karbuator mi se zatnal ni nisto a i ne trosi tolku mnogu do kaj 3,7 i toa celo vreme do kraj ja vozam.Pezono ko so gleam em se slabi ne vlecat a i se rasipuvaat.U veles barem do sega 3-4 motori imaat vrateno vo pezo i parite im gi vratija na decata posto im se rasipuvaa mnogu

luge dali znaete nesto za skuteri od 50cc
zemi si aprilia i nemoj da se mislis.ima podobra masina poveke vlece i ide 85 bez blokacite.na jet force prednost mu e samo izgledot...
tolku

Купете тротинет или точак, побрзи се од 50 цм скутер.

Ne e tocno dek se pobrzi!Gresis garfild

Ti najde da mi kazes, pa mene najde!
Em se pobezbedni, em se poarni.
Skuter be, toa e samo za devojcinja i pedercinja.
Ili motor, ama nad 750 cc ili ich, nishto.

Haha me nasmea noa CPI ne ide nad 80 i apriliite se pobrzi od nego.Coek so ti e tebe kako moze 50 kubika 130 da odi.I so tolku spektakularno 2 takten pa skoro site 50ki se 2 taktni.Najarno slusajte me apriia zemete si gospod da ve vidi

Јака дебата жими пајка...

Sase91 напиша:
Haha me nasmea noa CPI ne ide nad 80 i apriliite se pobrzi od nego.Coek so ti e tebe kako moze 50 kubika 130 da odi.I so tolku spektakularno 2 takten pa skoro site 50ki se 2 taktni.Najarno slusajte me apriia zemete si gospod da ve vidi
ne me razbiras, ova e neso novo. Da, i ja mislev deka CPI se sranjE ali koa go vidov u zivo, ima logika da ide nad stotka, 100 pati e po aerodinami4en od apriliata! a i uvek tie so vodno ladenje se podobri (a i ne e eftin, 2100 evra e! uste 400 i ete ti apriliata tvoja )

Априлиа се најдобри скутери од класата до 50ccm, кога ми кажаа дека Априлиа е 50ccm не ми се веруваше, може комотно да се спореди со некои скутери што се 125ccm!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom