НЛБ Јадранска лига ! Сезона 2011/2012п

Ќе ја промени модераторот или некој с. модератор.

Иначе фајнл форот оваа година ќе го организира екипата на Макаби.. o_O
Макаби се има договорено со АБА лигата дека ќе ги подмири трошоците на екипите што ќе гостуваат кај нив, ваљда така и ќе биде и со Ф4.

И мене не ми е јасно зошто Макаби у Јадранска лига !?

Макаби се има договорено со АБА лигата дека ќе ги подмири трошоците на екипите што ќе гостуваат кај нив, ваљда така и ќе биде и со Ф4.

Затоа што Израел, има потпишано споразум некој со кој учествуваат во сите Европски дешавки, односно иако местоположбата и е азиска, таа се смета за Европска држава. Затоа и учествува Израел на Европско првенство.

За Партизан да не биде пак шампион :)

Крка 68:83 Макаби

До стартот на сезоната Макаби ке одигра 3 натпревари предвреме.

Цедевита убедлива против Будуќност, го совладаа со 30 разлика, 92-62 беше конечниот резултат.
Новото засилување на Цедевита, Смодиш најефикасен со 14 поени.

Утре јака утакмица од 16:00 Загреб-Партизан,Партизан секоја година на почеток до 3-4 коло обавезно губи една утакмица ама после.... :)

ТИ СИ ЗВЕЗДИН ЧЕТНИК АДАМЕ АДАМЕ АДАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
294210_250534401659357_112113332168132_717244_407092626_n.jpg

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom