Кежуал движењето во Македонија

Дали некој има нарачано преку официјалната страна на Weekend offender и за колку време стигаат работите?
Imam ja naruceno direktno od WO, me stignese za 3-4 denovi od Anglija preku DHL ama trebashe da plakjam carina ista cena ko shto go plativ maickata i bluzata.

Се продаваат поради згрешена величина, двете се нови со етикети.
Големина: L
Цена: 60€ една, двете 100€.
Заинтересираните пп.

Attachments

• IMG_20230831_131613_106.jpg
    IMG_20230831_131613_106.jpg
    84,2 KB · Прегледи: 67
  • IMG_20230831_131610_306.jpg
    IMG_20230831_131610_306.jpg
    108,5 KB · Прегледи: 68
  • SS23_PeacefulHooligan_Jacket_Brooklyn_Verdigris_1L_1000x.jpg
    SS23_PeacefulHooligan_Jacket_Brooklyn_Verdigris_1L_1000x.jpg
    133,7 KB · Прегледи: 66
  • SS23_NinetyMinuteCouture_Jacket_Triumph_Black_1_1000x.jpg
    SS23_NinetyMinuteCouture_Jacket_Triumph_Black_1_1000x.jpg
    49,8 KB · Прегледи: 61
"Fred Perry" е еден од најпознатите светски модни брендови во Casual културата на облекување. Основан е во далечната 1952 од британскиот тенисер Fred Perry и неговиот бизнис пријател Tibby Wegner. Компанијата остава огромен белег и неизбришливи траги во светот на модата, благодарејќи на комбинацијата на спортски стил со урбана софистицираност.

Брендот кој може да се види на сите навивачки трибини низ светот, на сите настапи и концерти на бендовите од "Underground" сцената, но секако и во секојдневниот живот на обичниот човек.

Со почетокот на новата фудбалска сезона, започнуваме со продажба на исклучиво нови и оригинални прозводи од брендот Fred Perry по супер пристапни цени.
Затоа биди брз и нарачај си го со време омилениот производ.

Следете не на Facebook
или на Instagram :

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom