Skype (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата SUDBINA
  • Време на започнување Време на започнување

SUDBINA

Boss
Член од
20 мај 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Веб-сајт
www.geocities.com
Незнам колку се користи Skype во Македонија - но мислам дека го освојува светскиот пазар во однос на Msn Messenger.
Како и да е - овде ќе можете да пишувате некои финти било да се на Msn или skype и да кажете нормално што е подобро.
Еве нешто финти за skype од мене :
(mooning) , (toivo), (bandit), (finger)

(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)

(pi)(pi)(pi)(inlove)(inlove)(pi)(inlove)(inlove)(pi)(pi)(pi)(pi)

(pi)(pi)(inlove):*:*:*:*:*(inlove)(pi)(pi)(pi)

(pi)(pi)(inlove):*:*:*:*:*(inlove)(pi)(pi)(pi)

(pi)(pi)(inlove):*:*(h):*:*(inlove)(pi)(pi)(pi)

(pi)(pi)(pi)(inlove):*:*:*(inlove)(pi)(pi)(pi)(pi)

(pi)(pi)(pi)(inlove):*:*:*(inlove)(pi)(pi)(pi)(pi)

(pi)(pi)(pi)(pi)(inlove):*(inlove)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)

(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(inlove)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)

(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi)(pi) - впишете ги овие работи на skype
- Поздрав и користете го повеќе skype затоа што при комуникација (камера и разговарање) нема скоро никакви проблеми

SKYPE RULLZZ!!! koristam go veke 2 godini i nikakvi problemi se e na nivo.

Јас ги користам и двете и сум задоволен.За разговор и камера боље е Скајп, ама мсн ми е некако попрегледен и подобар за чат!

vlatko напиша:
Јас ги користам и двете и сум задоволен.За разговор и камера боље е Скајп, ама мсн ми е некако попрегледен и подобар за чат!
Така е - се согасувам
пс. - кажете барем по некоја финта

Skype е 100000 пати подобар од МСН

Skype Rullzz

пред година време го користев Skype сеа не го користам а незнам зошо не го користам:kez:

vlatko напиша:

И јас се слагам...за микрофон Скајп е ептен добар, се слуша исто ко до тебе да е. А за чат МСН е сто пати боље, Скајп е ептен едноставен примитивен е у споредба.

Скајп е подобар за муабет преку микрофон и слушалки, а за пишење е мсн.

msn i skype pocnav da gi koristam vo isto vreme
skype go koristtam naj cesto kako telefon da iskontaktiram so onie koj go imaat no definitivno po zadovolna sum od msn to po simpaticno izgleda poveke lugje go koristat ednostavno site go znaat

За мене Skуpe e најбоље програмче. Незнам зашто ама на MSN сун алергичен

ja si go obozavam msn poso go koristam sekojdnevno i mi e omilena zanimacija na net!skype koristam koga treba da se javam do kaj nekoj,ali samo za toa,poso nema niso interesno,baska nemoze da si go napravis rozevo,da si smenis pozadina!a na msn moze!znaci glasam za msn!msn rulzz!

Абе дечки ај кажете некои финти на skype :pishtoldz

SUDBINA напиша:
Абе дечки ај кажете некои финти на skype :pishtoldz
Ќе ја оставам темава да биде за Skype, инаку такви финти ако сакаш да видиш или да објавиш ќе можеш на оваа тема.

Кажете дали може скајп да се поврзе со мобилен? Знам дека може со нокиите, а дали може и со сони ериксон (w810i)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom