OZ

• Креатор на темата Креатор на темата PLACEBO
  • Време на започнување Време на започнување

PLACEBO

it's all in your mind
Член од
23 април 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
OZ. TV-Serija. Dali ja imate gledano, sto mislite za nea? Spored mene eden od najdobrite televiziski serijali.

2117848675000p1882915dt.jpg

Ауууу.....закон серија...ја глеаф секој ден порано на ХРТ коа ја даваа....:)

Имам позитивни работи слушано ама штета што ја немам гледано никогаш. Како и да е, порано или подоцна ќе се најде во мои раце и ќе се гледа. Па да се види дали навистина е така добра или само со погрешни луѓе имам зборено...

Додека имаше ХРТ2 по кабловскиве ја глеав обавезно (таа репризата што беше у 3-4 кога и да беше :) ) Серијата е лудница ! Има интересна несекојдневна и стандардна приказна, и буквално секоја епизода остава место за размислување. Многу повеќе од безначајното брборење на најголемиот дел од денешниве ТВ серии ( и тие останатите што се декларираат како ТВ серии)

п.с. Најзакон ми е она типчено у количка што е... шо игра улога на наратор од време на време, и те навлекува на поентата на приказната!

Vnuce напиша:
Додека имаше ХРТ2 по кабловскиве ја глеав обавезно (таа репризата што беше у 3-4 кога и да беше :) ) Серијата е лудница ! Има интересна несекојдневна и стандардна приказна, и буквално секоја епизода остава место за размислување. Многу повеќе од безначајното брборење на најголемиот дел од денешниве ТВ серии ( и тие останатите што се декларираат како ТВ серии)

п.с. Најзакон ми е она типчено у количка што е... шо игра улога на наратор од време на време, и те навлекува на поентата на приказната!

Абе Адебиси е најзакон! :)
Какоф ѕвер е... :) :)

Mesaja напиша:
Абе Адебиси е најзакон! :)
Какоф ѕвер е... :) :)
Чоек го скинаа Адебиси и тоа Саид го уби...
Инаку сега се репризите од лани на ХРТ2 ги гледам пропуштените што ми биле. Серијата е закон!!!

Spoilers да ставеше Мицкеѕ_к не ќе беше лошо :tapp: :tapp:

Bada Bing! напиша:
Spoilers да ставеше Мицкеѕ_к не ќе беше лошо :tapp: :tapp:
Аман бе!!! Не е проблем сакаш да ти ја раскажувам секоја епизода како оди од дена на ден? :lud:

Објансни тогаш...

Финтата беше да не пишуваш ништо големо што се десило, а не ти ми кажуваш кој од ликовите ќе умре. :pos: :tapp: Затоа ти реков да не предупредиш пред да пишуваш такво нешто. Или пиши ко шо треба или не се мачи.

Ok, извини! и ја мразам некој ко ке ми каже предвреме што ке се деси.

Нема проблем. :)

Како и да е, ги има некој овие серии да ги даде или да се наканам да ги симнам? :wink:

Bada Bing! напиша:
Нема проблем. :)

Како и да е, ги има некој овие серии да ги даде или да се наканам да ги симнам? :wink:

Накани се да ги симнеш... и да ги спржиш... и да ми ги пратиш мене :poss: :poss: :poss:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom