А2 Вести?

• Креатор на темата Креатор на темата gajret
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 септември 2011
Мислења
8
Поени од реакции
13
Ќе почне ли телевизијата од утре со информативната програма како што најавија или ништо од тоа?

Ne daj boze ponovo da pocne mediumskata depresija narecena A1.
Ako zabelezuvate odkoga gi nema niv ima mnogu pooptimisticko raspolozenie vo drzavata , plus mnogu poveke edinstvo.
A1 defakto bese steten za drzavata i najiskreno se nadevam deka nikogas poveke nema da ni se povtori.

Така е, треба да се затворат сите медиуми, ОСВЕН медиумот кој го предводи ЛАТАС;)

Арно викаш сега се цвета у државата, се е розово , не гледам веќе дека некој се жали дека е невработен дека нема пари....

Чудо , вистинско чудо.

Одсега натаму ќе гледаме само мед и мелеко како ни тече во државичкава наша.

Просто се дивам на младите луѓе кои размислуваат како тебе. Браво. МАКЕДОНИЈА ИМА СВЕТЛА ИДНИНА СО ВАКВИ КАКО ТЕБЕ.:tapp:

Ako zabelezuvate odkoga gi nema niv ima mnogu pooptimisticko raspolozenie vo drzavata , plus mnogu poveke edinstvo.
A1 defakto bese steten za drzavata i najiskreno se nadevam deka nikogas poveke nema da ni se povtori.
А1 воспоставуваше рамнотежа во медиумскиот простор, додека Сител ко што велиш ти го пере мозокот со тоа колку е кај нас розово А1 те враќаше во реалноста..и побогу пишувај кирилица!

Нема. Има рочиште на 26ти за позајмицата што ја доби А2, ако не се одложи пак.

што ќе ви се вести на А2,за џабе ли ја затвараа А1?Вака се е поубаво,розово.

A вака во каква утопија живееме, бајка, ни во приказните со принцови и принцези го нема ова.

A1 sirese depresija i bese cista politicka masinerija sto si nema vrska so medium.
Ako sakate zdrav medium sto ja kritikuva vlasta togas gledajte Alfa ili Telma. E tamu ima kritika ama zdrava i izdrzana kritika, a ne prekrivanje na dobrite vesti , vadenje vesti od kontekst , bombasticni naslovi koi nemat vrska so realitet i tn.
Za toa kako i sto rabotese A1 dovolno e da se vidat i obvinenijata za gazdata Ramkovski, cij sto kriminal pocituvani moi poradi vasata politicka zaslepenost ne samo sto ne go osuduvate tuku ste spremni i da soucestvuvate. Sramota e navistina do koj stepen moze da padne coveckoto bitie. Mene licno ne mi trebat rozovi ocila da videam deka drzavata se dvizi napred, ne mi trebat rozavi ocila da vidam deka sekojdnevno se renovirat skoli , bolnici, se gradat patista, se otvarat fabriki i tn. Toa ne se rozovi ocila , toa e realnost , realnost koja A1 sekogas ja iskrivuvase i nikogas nemase doblest rabotite da gi prikaze takvi kakvi sto se. Zal mi e navistina koga ja citam vasata potreba za depresija, isto taka uste poveke mi e zal sto ve pravat nesrekni ubavite vesti od Makedonija, a najmnogu mi e zal toa sto ne uspevate da se vklopite vo novoto makedonsko opstestvo. No toa e vas problem ne moj.

Znam deka ne vredi da se raspravam i deka "omrazata i ljubomorata" nikogas nema da vi dozvoli da izgradite eden pozdrav i porealen stav kon A1.

Ako sakate zdrav medium sto ja kritikuva vlasta togas gledajte Alfa ili Telma. E tamu ima kritika ama zdrava i izdrzana kritika, a ne prekrivanje na dobrite vesti , vadenje vesti od kontekst , bombasticni naslovi koi nemat vrska so realitet i tn.
.
е телевизијава ја погоди на нив битно им е само нафтата да е скапа друго не им е ништо гајле, мислам дека кога читаат новинарите веста дека од полноќ поскапуваат нафтените деривати дека од среќа ќе заплачат дури :P
јас се откажав од телма во оној момент (пред неколку години) кога објавија дека во прилепско бил украден метален мост!?!
Мислам со цел памет ударна вест го даваат тоа а после кажуваат дека мостот го расклопиле и го продале во отпад зошто требало нов мост да се прави на истото место. мислам веста беше :tapp:
Инаку моментално Алфа ми се некако најреални.

Па и е за депресија Култизин. Не знам што е подобрено во стандардот и вработеноста на граѓаните.

А1 се криви за невработеноста. А1 се криви зашто изгубивме од Русија. А1 се криви зашто немаш кирилична подршка на тастатурата. Оооо душички...

А1 се криви за невработеноста. А1 се криви зашто изгубивме од Русија. А1 се криви зашто немаш кирилична подршка на тастатурата. Оооо душички...
Заборави најбитното: они се криви за топлотниот бран деновиве, а ке бидат криви и за ладната зима која не очекува :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom