- Член од
- 5 март 2011
- Мислења
- 853
- Поени од реакции
- 830
Има шансиНесомнено значи дека и претстои блескава кариера доколку се одлучи да пишува Венецуелски ТВ новели.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има шансиНесомнено значи дека и претстои блескава кариера доколку се одлучи да пишува Венецуелски ТВ новели.
Или тоа или нејзината потсвест ја советува да не ти верува,ја предупредува дека ти не си тип за неа.Има шанси
И, ќе бидеш задоволен само од тоа?Јас имав вчера донекаде луциден сон каде што бев свесен дека сонувам. За жал, траеше кратко но, барем ќе го задржам во мислите до крајот на животот.![]()
И, ќе бидеш задоволен само од тоа?
Обично и јас не пишувам и не толкувам (барем на форумов али ќе се обидам во твојов случај)Обично не пишувам, но сега ме мачат сонови кои се повторуваат. Барам објаснување некој ако може да ми даде. Стварно ќе му бидам благодарна.
Веќе неколку недели по ред сонувам ист сон во различни верзии, но се се сведува на исто, трчам по автобус кој ми заминува. Во него се или мојата фамилија или мојот вереник. Во едниот сон заборавив да земам пари и се вратив по новчаникот кој беше црвен и кога го отворив беше празен, па се позајмував од мајка ми и кога стигнав до автобуската автобусот веќе беше заминат. Во него беше мојот вереник. Во другиот сон, ни заминал автобусот и сме требале со мајками и сестрами да стигнеме до некоја дестинација и сме барале човек некој да не префрли никој не прифаќал. Прифатил еден човек од Турска националност и сме влегле во црн мерцедес со црни стакла. Последно што сонував беше дека сум го пропуштила авионот во кој требало сите да се возиме, и моето семејство и мојот вереник. Буквално го гледав како полетува, бидејќи сум каснела на аеродром. Сме закасниле затоа што татко ми лежејки во едната соба на кревет викал има време кај брзаш, а вереникот мој гледајќи телевизија исто ми рекол има време кај брзаш ќе стигнеш.
И последно што е многу поразлично од овие сонови е како седиме јас и мојата фамилија на сред една зелена река, водата околу нас не е ни матна ни бистра и гледаме крап како поминува покрај нас. Ручаме во сред река на маса. Погледнувам нагоре и гледам само ридови околу мене и чист воздух, ведро небо и сонце како не пече.
Ве молам ако некој навистина знае да ми ги протолкува соновиве да ми помогне. Премногу ќе ми значи. Во еден тежок, стресен и преоден период сум.
Фала Ви дечки.
Тоа е претскажување.Потсвеста дава сигнал дека нешто не е во ред со телото.zdravo,sonuvav deka umiram vo sonot odnodno imav tahikardija ii toa nekolku pati po red, jas lezev vo krevetot i ne mozev da mrdnam, prbuvav da viknam za pomos no ne mozev. Koga se razbudiv srceto mi cukase mn brzo. No isto taka pred nekoj den imav navistina tahikardija na trening. Moze mislenje sto znaci
А ако сонуваме тип исто е или има друго значењеВи се случило некогаш да сонувате некој сладок еротски сон.. нешо со некоја типка ово-оно.. и кога ќе дојде она најслаткото се будите
И после пробувате на сила да го досоните
ама не иде м.м.е. (кој прв почна)