Пи*ка

• Креатор на темата Креатор на темата Топка
  • Време на започнување Време на започнување
оф мори мајко ..... :):):) што да прават и нив не им е лесно секоја година пазарине им се пуни и единствено што им се продава се сливи
:pos: :pos:

so praite vakvi raboti stomak da me boli pred spienje.Pazete da ne se prejadete slivi(mi se cini sube ke mi bide da gi jadam letovo) hihihihihi

катеричка :pos:

NeMiRnA напиша:
so praite vakvi raboti stomak da me boli pred spienje.Pazete da ne se prejadete slivi(mi se cini sube ke mi bide da gi jadam letovo) hihihihihi

А од наредното лето нема да ти биде шубе? :kez:

Ovie Bugarive ti se stvarno neverojatno nesto.Duri i vo Balkankan najinteresen del mi bese so cajkanot i doktorot vo Bugarija.
A za toa deka sitkaat slivi e tocno i toa i na televizija javno gi nudat na golemo.

А да си знаете вака нешто-во Бугарија има еден град се вика Сливен!
Па сега видете вие зошто така се вика хахахахахха

The Mummy Returns напиша:
Ovie Bugarive ti se stvarno neverojatno nesto.Duri i vo Balkankan najinteresen del mi bese so cajkanot i doktorot vo Bugarija.
A za toa deka sitkaat slivi e tocno i toa i na televizija javno gi nudat na golemo.

Da be...eve sekoja vecer na reklamite davaat za slivite po televizija..duri nudat 3 kila za 3 leva. Mummy be...informiraj se ubavo da mu ebam majkata:) nekoj te izlazal bratce

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom