Дали носите “Converse All Star“ патики и што мислите за нив?

• Креатор на темата Креатор на темата Noorotic
  • Време на започнување Време на започнување

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Пошто нема тема на форумот за стартки, сакав да отворам и да кажете дали ностите стартки, кој број на стартки носите, која марка, за што највечито ги носите, какви чорапи највише идат со стартки, од каде сте ги купиле, која цена и дали сте задоволни од квалитетот.

Еве јас ке почнам прв за да го скршамн мразот може некој ке сака да пише ама да не му е незгодно прв да биде.

Јас порано носев стартки за на физичко и надвор коа ке игравме со другарите футбал, најбољи беа, носев број 38 у главном, а носев обично црни чорапи со некое знакче бело кратки, ги купував од продавница у ѓорче или на пазар зависи кај ке најдев број што ми одговара, е послем престанав да носам и сакам пак да почнам пошто сеа ке планирам да се вратам на футбалот послем голема пауза, пошто беф заватен со друг спорт.

Ne se startki, tuku starki. Inace ne sum nosel. Mnogu losa patika, estetski najprvo :)

СТАРКИ!!!!!

морав :)

Иначе да не сум оф,моментално иам 3 пара сини,зелени и сиви марка
Converse,а од фушарските иам искинато 10-20 пара сигурно :toe:

Пред 6-7 години на улица за фудбал, сега нема шанси таква неудобна патика да облечам подобро бос! :pos2:

Еднаш облеков за на физичко...

...и више никад.

Немаше веќе ваква една тема , All Star Chuck Taylors или така нешто беше крстена , ако може модератор да ги спои.

Потоа , патиката е фина и дава некој урбан изглед ама не е за луѓе со широко стапало (читај јас) и од иста причина не ја носам.

И мајко му стара од All Stars е произлезено и нашето име за истите ergo старки не стартки

старки стратки ... сеедно... сите знаевте на што мислев...

премногу исфорсирана и дефинитвно најлоша патика што била и ќе биде направена... старките се најнеудобни патики на пазарот и стварно неможам да сфатам како станале толку огромен култен тренд... мое мислње... сум носел порано, но сепак сум голем фан на класичната патика, како на пример адидас оригиналс, и носам исклучиво само адидас оригиналс , само боите ги менувам, нема смрт за таја патика ! :) кој пробал знае... :)

Цел живот носам старки Converse.И нормално е дека ногата ќе ти навикне на патиката.Според мене најдобра и најлесна патика,а и лесна за секој џеб.
41-ипол број тегет..

СТАРКИ!!!!!

морав :)

Иначе да не сум оф,моментално иам 3 пара сини,зелени и сиви марка
Converse,а од фушарските иам искинато 10-20 пара сигурно :toe:

Шо мораше кога си fail невиден?
Старки се викаат Конверс Ол Стар моделите. Ти текнува на ѕвездичката?
Сите останати се викаат СТАРТки. Бидејќи немаат ѕвездичка.

Шо мораше кога си fail невиден?
Старки се викаат Конверс Ол Стар моделите. Ти текнува на ѕвездичката?
Сите останати се викаат СТАРТки. Бидејќи немаат ѕвездичка.

Пријателе тие твои СТАРТКИ се само бледа копија на „All Star“, по правило и нив би тгребало да ги викаат СТАРКИ само што некој не го разбира тоа, на пример ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom