Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никола напиша:Не може вечера без секс или бар пушење, избиј си го тоа од глава.
Или во ред ако си со некого па ти треба повеќе време да се опуштиш. Тогаш е прифатливо, например си во брак и си го сакаш клошарот многу, треба да бидеш обработена пред да се согласиш да го споделиш твоето тело.
Да тоа може да е некое оправдување.
divine напиша:Извини, што ако не си го избијам тоа од глава дека баш сум имала такви вечери и ќе имам? Ти ќе ме убедуваш во нешто што јас најубаво си го знам?:nesvest:
И друго ... ако сум со некого, тој пред се нема да е клошар и како мој избраник дали како дечко, муватор или маж, моето тело ќе си го споделувам само со него уз вечера, пред спиење, после будење, пред работа, за време на работа, по пат до дома и било каде на друго место кога ќе ми текне и како ќе ми текне.
А оправдување може да си барам само за себе ако некогаш кикснам да се најдам барем во иста просторија со некој клошар кој спаѓа во некоја од дадениве твои категории.
И да се задржиме на темата, немора на секој пост да реплицираш со што се забегува.
divine напиша:Никој не е во идеална ситуација колку да изгледа таква на моменти. Значи не сум ни јас, а ни ти. Работата е да престанеш да правиш сексуални играчки од жените на форумов и по сите теми каде што читаат и девојчиња кои сеуште растат и може да си го врзат во крпче тоа. Многу е лошо ако земеш да размислиш малку. Биди малку помек ... твоите екстремно-перверзни омаловажувања чувај си ги за во твојот кревет и тие што легнуваат таму.
Ај сега доста муабети надвор од темава ... ќе продолжиме на твојата ако сакаш.
divine напиша:Па темата е што кога ќе ви каже не, а не како да се легне девојка ... или па јас може грешам? А за тоа кажав што мислам.
За како да се легне девојка има други теми.
Никола напиша:Сте излегле сте запознале некоја девојка, ја викате кај вас дома, доаѓа, се убаво се мазите, си следиш нормална процедура и девојкава ти вика не, со некакво објаснување после тоа..имам дечко, не сега, невина сум и слично..
Што правите?
А..ја држите за рака и и велите ако ако нема проблеми..
Б.. продолжувате со она кое сте започнале, бидејќи знаете дека кога тогаш ќе се предаде.
В. Започнувате да ја пцуете и го преколнувате целиот женски род, бидејќи ова не е прв пат кога вакво нешто ви се случило.
Г. Одите во кујната, ставате некоја дрога во некој сок и и ја давате.
Д. Земате секира и ја решавате, па после ја онадите водени од она dead girls don’t say no.
Ѓ. Нешто сосема друго
Истово се однесува и на оние кои се долго време во врска, а девојката не им дава, како да им се помогне да ја легнат. Знам дека темава е за помладиве, но гледам дека во најголем дел се тие на форумов и претпоставувам дека некои од нив си ги имаат овие проблеми.
Мој еден збор и еден совет е – Алкохол.. Ако не ви оди долго време со некоја, имаше еден на форумов се жалеше, а фин човек онака, не му давала девојката не знам колку време, напијте ја, ќе се согласи. Кога ќе ја надминете таа прва бариера, се ќе биде полесно понатаму, кога веќе муабетот и допирите, бакнувањата не помагаат. Целта ги оправдува средствата, ако некое машко е во врска со некоја повеќе од месец дена, а девојкава не му дава, дека го има секое право да искористи алтернативни и не толку алтернативни методи![]()