Што кога ќе ви каже не?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Сте излегле сте запознале некоја девојка, ја викате кај вас дома, доаѓа, се убаво се мазите, си следиш нормална процедура и девојкава ти вика не, со некакво објаснување после тоа..имам дечко, не сега, невина сум и слично..
Што правите?
А..ја држите за рака и и велите ако ако нема проблеми..
Б.. продолжувате со она кое сте започнале, бидејќи знаете дека кога тогаш ќе се предаде.
В. Започнувате да ја пцуете и го преколнувате целиот женски род, бидејќи ова не е прв пат кога вакво нешто ви се случило.
Г. Одите во кујната, ставате некоја дрога во некој сок и и ја давате.
Д. Земате секира и ја решавате, па после ја онадите водени од она dead girls don’t say no.
Ѓ. Нешто сосема друго

Истово се однесува и на оние кои се долго време во врска, а девојката не им дава, како да им се помогне да ја легнат. Знам дека темава е за помладиве, но гледам дека во најголем дел се тие на форумов и претпоставувам дека некои од нив си ги имаат овие проблеми.

Мој еден збор и еден совет е – Алкохол.. Ако не ви оди долго време со некоја, имаше еден на форумов се жалеше, а фин човек онака, не му давала девојката не знам колку време, напијте ја, ќе се согласи. Кога ќе ја надминете таа прва бариера, се ќе биде полесно понатаму, кога веќе муабетот и допирите, бакнувањата не помагаат. Целта ги оправдува средствата, ако некое машко е во врска со некоја повеќе од месец дена, а девојкава не му дава, дека го има секое право да искористи алтернативни и не толку алтернативни методи :)

hahahaha

Ako nejke .... neka pakuva partalite i neka si odi .... (imala decko, pa sho majka bara da doaga kaj mene doma ako ima decko ... toa znaci deka saka Kur ... e sea ako u 5 do 2 se predomisli togash) ajde ciao ... ima miljarda devoki nasvetov sho moramda maltretiram so nejze :)

Јас мислам дека првиот одговор е најнормален. Не можиш никој да натераш да легни со тебе. И баш ако така изреагираш, покажуваш дека си зрел и дека имаш разбирање и поголеми ти се шансите да ја легниш, отколку ако ја искористиш додека е во пијана состојба.

Zeam sekira i go resavam ednas zauvek!:nerv:

Aman be Nikola so temive mnogu si kreativen denovive :pos:

Kako bese vicot so kokoskata i petelot znaes,

Petelot ja brkal i ona si razmisluva:
"Ako zastanam ke kaze kurva sum,ako prodolzam da begam nisto od e*enje,ako ne pa aj ke se sopnam" :pos:

Абе ајде..Убаво Збратко си кажа погоре што бара да доаѓа ако не е спремна да се ебе и од друга страна, што бара некоја во врска ако не сака да се ебе.
Врските, контактите машко-женско се за ебење..нема некоја филозофија

Па вие уште не го научивте Никола дека е жените ги гледа како предмети? Не треба женската популација да се вреѓа од ова туку треба да е среќна што човек како Никола не ги сака :)

Иначе за темава .. па ако каже не секирата во рака или ножот или било кое оружје што ќе ви се најде при рака ... никако немој живи да ги пуштате да си одат .... уствари може и на електрична столица да се пушти :bip:

Кога ќе земам да ве бришам сега, една страна ќе остане од темава ... ама ако продолжете ... не ми смета мене ...

Ako ne dava nema od mene da dobie ima i drugi.A ako saka seks a ne saka da ispadne kako delikatno da kazam LESNA togas celo vreme ke si igra toplo ladno.Toe e OK no ponekogas mnogu toplo ladno i kamenja pukaat ama takva e prirodata na lugeto.Maskite sakaat se da bide ednostavno ne e toa samo za seksot a devojkite se tuka da iskopliciraat ama zatoa si gi sakame zaso ne izluduvaat.

jas smetam deka najdobro resenie e prvoto..
Da i reces Ok i taka ke se pokazes kako civiliziran covek..
Mozi na nekoj taka krivo ke mu padne ama spored mene toa e najlogicno

Ниедно решение не ми се свиѓа.

- премногу цинично.

Б.. продолжувате со она кое сте започнале, бидејќи знаете дека кога тогаш ќе се предаде.
- со една ваква замислена цел од која не отстапува машкото ... ништо од вечерта која може и без секс да помине супер.

В. Започнувате да ја пцуете и го преколнувате целиот женски род, бидејќи ова не е прв пат кога вакво нешто ви се случило.
- не е крива девојката ако некој не видел пи*ка со очи пред неа и е до толку патетичен.

- па ако е некој мутав и толку неспособен ... што му преостанува друго? Треба да се жалат ваквите, дефинитивно.

Д. Земате секира и ја решавате, па после ја онадите водени од она dead girls don’t say no.
- ова не ни сакам да го коментирам.:ija:

Ѓ. Нешто сосема друго
- Да, нешто сосема друго. Како што кажав погоре, една вечер кога девојката дошла кај вас може да помине одлично и доколку се нема секс. Уствари ова важи за оние кои не спаѓаат во в. групата ... тие и да сакаат неможат да мислат на нешто друго ... кога мава сперма во глава, лошо е.

divine напиша:
Ниедно решение не ми се свиѓа.

- премногу цинично.

- со една ваква замислена цел од која не отстапува машкото ... ништо од вечерта која може и без секс да помине супер.

- не е крива девојката ако некој не видел пи*ка со очи пред неа и е до толку патетичен.

- па ако е некој мутав и толку неспособен ... што му преостанува друго? Треба да се жалат ваквите, дефинитивно.

- ова не ни сакам да го коментирам.:ija:

Ѓ. Нешто сосема друго
- Да, нешто сосема друго. Како што кажав погоре, една вечер кога девојката дошла кај вас може да помине одлично и доколку се нема секс. Уствари ова важи за оние кои не спаѓаат во в. групата ... тие и да сакаат неможат да мислат на нешто друго ... кога мава сперма во глава, лошо е.

- премногу цинично.

Понекогаш потребно.

Не вечер без секс не ја бива колку и да мислат женските дека тоа му се допаѓа на машкото. Зошто мислите дека некое машко би се маткало со некоја девојка, ако не е за секс?

Да, никој не треба вака да реагира, си има многу подобри методи, ако излегуваш од кожа и се дереш, не е тоа пријатен концепт. Се може да се добие на друг начина.

Добил пичка, што друго му треба

Ѓ. Нешто сосема друго

Не може вечера без секс или бар пушење, избиј си го тоа од глава.
Или во ред ако си со некого па ти треба повеќе време да се опуштиш. Тогаш е прифатливо, например си во брак и си го сакаш клошарот многу, треба да бидеш обработена пред да се согласиш да го споделиш твоето тело.
Да тоа може да е некое оправдување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom