eve vaka ,kaj sto sum sega ne mi fali nisto imam se : rabota, rekreacia , koli-motori, diskoteki , metroa, bazeni otkrieni-pokrieni, more plazi i tn i tn i tn..........
(i si vikate sto se fali sea ovoj)
ne no samo edno mi fali moeto rodno mesto kakvo e takvo ali po ubavo i mirno od ZRNOVCI nema.-............
Базен, кино, лизгалиште, парк, многу повеќе места за излагање (за греота сме) и луѓе кои се дискретни и не ги боли за никого, а најмалку па за некој што не го познаваат
Фали метро и цивилизирано население,а не овие простиве шо цртаат графити на секој чекор и шо кршат клупи и све живо и диво. Ја разбирам на некое школо да има по некој графит ама на секоја втора ограда у најелитната населба у Скопје тако звана Водно!!
Ајт:salut:
prvo na Kocani mu fali eden ubav plostad, potoa mu fali po edno igraliste vo sekoe maalo, za avtobusi ne sme mnogu golem grad, mu fali diskoteka, mu fali aqua park bidejki imame moznosti za toa..i mu falat uste nekolku vazni raboti
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.