Дали дилдото е подобро од машкиот алат?

• Креатор на темата Креатор на темата DACY
  • Време на започнување Време на започнување

DACY

DON JUAN
Член од
9 февруари 2006
Мислења
282
Поени од реакции
0
Mnogu vaka razocarani zeni se tesat so toa deka ne sme dovolno dobri .. ova ona..pa ne zamenuvaat so vestacki raboti kako ova gore navedeno:) Epa aj dragi zeni da ve prasam jas..koj vi dava pogolemo zadovostvo? :)

Tie zenskite sho ne se zadovolno od mushkite .. ondak ne se ni zadovolni so seksot ;) epa kazimu na mushkoto sho ne chini i sho chini .. mozi ke si go imash najdobriot sex vo zivoto ;) A mozi i NE ? (= dildo ne e nishto .. toa tie edinstvena rabota za pomin ko nemash drugo do tebe ((((((((=

Sandra напиша:
Tie zenskite sho ne se zadovolno od mushkite .. ondak ne se ni zadovolni so seksot ;) epa kazimu na mushkoto sho ne chini i sho chini .. mozi ke si go imash najdobriot sex vo zivoto ;) A mozi i NE ? (= dildo ne e nishto .. toa tie edinstvena rabota za pomin ko nemash drugo do tebe ((((((((=

Zasluzeno si go dobijas dory:)

Normalno deka ne zamenuva seks i deka e krajen izlez samo ako nemas drugo pri raka togas e OK. Znaci Ne e podobro od maskiot alat ama ima edna prednost plus , off / on koga ti sakas , vrti , rotira , zue moeto cak i sveti ,Da ve prasham koj kur go pravi to ?))

Вие не сте со сите оФци на број! Жими се по најмило!!:pos:
Вака по некоја логика,ми се чини дека нормално машкиот алат е подобар :) Природа..:pos:

DACY напиша:
Epa aj dragi zeni da ve prasam jas..koj vi dava pogolemo zadovostvo? :)
Тебешто ти дава поголемо задоволство? Вагина ориџинале или вагина силиконе? :-)

Мистичен напиша:

Abe ti od tolku zeni na forumov se fati za mene...mrs peskir eden:)..hahaha..sala ali vidi tamu so zenive so sakaat kako sakaat...ja si go sakam suvo..i doterano...i sekako prirodno.. a posle ja mu davam lekcija..od voved do odjavna spica:)..za toa kako go pravam ke im raskazam na ponezniov pol..tebe jok..ajt!!!

Pa nemoze kopijata da e podobra od originalot.

Даци, Сандра и рагаца ... не ме читате изгледа во известувања па овде да ви кажам ... претерувате!

Иначе не е дилдото подобро од машкиот алат. Не сум го пробала ама чиста логика е тоа.

Темава е привремено заклучена додека дадам објаснување на темата Објаснувања за избришани мислења.

Темата е отклучена, продолжете со дискусијата ама со усул.:star:

ragazza напиша:
Normalno deka ne zamenuva seks i deka e krajen izlez samo ako nemas drugo pri raka togas e OK. Znaci Ne e podobro od maskiot alat ama ima edna prednost plus , off / on koga ti sakas , vrti , rotira , zue moeto cak i sveti ,Da ve prasham koj kur go pravi to ?))
Мојов, за таа што знае правилно да го ракува и да го користи, прави се од наведеното и уште многу повеќе. Ги врти и превртува, ги ротира и дрма, им зуе(најчесто во ушите) им се врти у паметот и им се темни пред очи.
Па сега вие видете си, си знаете големи сте си.:star:

Мистичен напиша:
Не збори за силиконе, не постои дефинитивно доволно успешна копија на ориџинале, ниту пак ке постои зашто никогаш нема да биде пронајден доволно смрдлив материјал :pos:

Какво дилдо какви бакрачи. Не можам да одговорам на прашањето кој дава поголемо задоволство (нели авторот на темава поставил такво прашање), затоа што не ми дошло на памет да пробам нешто што не станува кога ќе го допреш или недај боже да го лижнеш. Задоволството е да чувствуваш нешто како станува, а не нешто што е веќе направено исправено.

Jakov напиша:
Мојов, за таа што знае правилно да го ракува и да го користи, прави се од наведеното и уште многу повеќе. Ги врти и превртува, ги ротира и дрма, им зуе(најчесто во ушите) им се врти у паметот и им се темни пред очи.
Па сега вие видете си, си знаете големи сте си.:star:

Чија работа е да го управува нејзина или твоја?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom