Толковникот (соковникот) на Thief

• Креатор на темата Креатор на темата Thief
  • Време на започнување Време на започнување
Thief напиша:
Чаре: алките од десната рака, стави ги на левата.

Прозвучи како бајачка :icon_eek:.

Thief напиша:
Чаре: алките од десната рака, стави ги на левата.

Ме задума со муабетов ... викаш да сменам алките со сатот а? :lud:

vardarce напиша:
Тиф еве две анализи за правење. Ќе бидат готови до 12?

Ќе се обидам до вечер да ги завршам. Имам некои обврски, ако не успеам или не ми дојдат визиите и инспирацијата фројдовска, утре до крај на денот, секако ќе бидат готови.

Devilish Angel напиша:
Ме задума со муабетов ... викаш да сменам алките со сатот а? :lud:

Ако ти се две - извади една. Да бидат непар терај и остави ги и на десната; ама строго непар.

Thief напиша:
Ако ти се две - извади една. Да бидат непар терај и остави ги и на десната; ама строго непар.

три се :bip:

Велам јас прозвучи како бајачка, може требаше темава кај мене да стои :icon_lol:.

Ништо Нинџа не е бајачка .. не го погоди бројот на алките, му треба уште вежбање ... продолжи бесплатно да делиш совети Тиф додека да собереш искуство :)

Ќе те прогонувам на сон ако ми тргне на лошо :bip:

Напишано од divine
Пијам кафе пред спиење ... т.е. често уз пиење заспивам:kafe:
Сите ама баш сите ме мразат пред да ме запознаат ... фацата ми е лоша и дигната според сите луѓе на светов ... штета што незнам како изгледам во очите на другите за да си ја опишам оваа карактеристика:raz:
Обожавам тешко облачно време со врнежи. На такво време сите ме мислат :je:

п.с. Не мора ептен необични карактеристики да се ... се надевам со мојов втор пост повеќе ви се разјасна:star: :icon_lol:
п.с.2 sagaqua ... пржени лепчиња со мед и сирење???:pov: :pos:

Пиењето кафе пред спиење имплицира трауми во детството. Најверојатно имаш набиено комплекс од некоја плавуша, па затоа сакаш црно, турско кафе. Неговот пиење пред спиење ти овозможува чувство на прифатеност и поддршка за надминување на ноќните стравови. Немај гајле, следниот ќе ти биде секс гуру. ;)

Во однос на запознавањето и мразењето - чудо едно, ама и кај мене исти чувства побудуваш(е). Се` некако ми делуваш као да си била спореден лик во Среќна Нова `49, а верувам дека си срцка, кога би се запознале подлабоко (ууупс, лош избор на зборови... мислам на ова со длабочинава :)).

П.С. Другата анализа која остана необработена - деновиве. Ми се спие вечерва, си земам пауза. И онака ова го работам беспари. :kajg:

Брачед, помагај!
Сум ја сонувала Тереза Кесовија (у најружно издање) како ме гребе по грб.
Уште сум и’ љута.
Чаре?

Не е тука ама му испратив по СМС и ми врати толкуање : сместа да почниш плочите грамафонски нејни да ги слушаш оти жената не сака да бере прашина на полица! :star:

А да ми протолкуваш што ми значи сонов:
трчам јас покрај некој река со другарот на дечко ми и се мавам у клупа и паѓам у провалија, ама ништо не ми е, си станувам и продолжувам да трачам.
а?
а?
Што мислиш?

Понекогаш осеќам како да има некој до мене, и ко ќе се завртам, нема никој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom