Дали многу често се разочарувате?

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали многу често се разочарувате?

• Вкупно гласачи
    53
L

.Lost Angel.

Гостин
На пр. јас доста често се разочарувам, доволно мие да размислам темелно за животот. и опа ете некое разочарување во мене :(

Раскажете вашите разочарувања и како ги поднесувате тие разочарувања во вашиот живот?

На пр. јас доста често се разочарувам, доволно мие да размислам темелно за животот. и опа ете некое разочарување во мене :(

Раскажете вашите разочарувања и како ги поднесувате тие разочарувања во вашиот живот?

Штознам. Ретко која случка може до толку да ме разочара. Јас си си водам по на тупак рецептот - keep ya head up ;)

Не многу често..но не ни многу ретко така да средно..кликнав Да..

да......премногу очекувам од сите....
јбг...аков сум и таков сум бил :)

често и тоа премногу често се разочарам од се`.

ја премногу очекувам од и луѓето и од се што е околу мене.
имам замислено како би било ова-она и кога ќе видам какво е реално се разочарувам нормално.
според мене не треба да се очекува од некого или нешто, всушност не треба многу многу да мислиш.
едноставно исклучи го мозокот и терај.
камо да можев да бидам ваков............

Не - доста ретко.
Се разочаруваат луѓе кој неможат убаво да проценат, или тоа го прават пристрасно без користење на кортекс.

многу често,особено последниве 2-3 години
разочаран сум од самиот себе,животот,луѓето и минатото:(

што добиваш со тоа? смени го патот на твоите мисли, гледај ги позитивните работи не си врши репресија на сопствената психа тоа е деструкција ебате, котролирај ги твоите чувства не тие тебе, така ќе бидеш поефикасен и попродуктивен. Фокусирај се на сегашноста на моментот и уживај во животот без разлика на какви искуства имаш научи нешто од нив.
морав ваков коментар

Многу ретко се разочарувам, ама коа ќе се разочарам стварно паѓам на одреден период...

од никој не очекувам ништо ако треба од некој да се разочарам тоа ќе биде од себеси, ама јас на тоа не го гледам како разочарување туку како можност да научам нешто од таа ГРЕШКА или ИСКУСТВО за СЛЕДЕН пат да ЗНАМ да реагирам на соодветен начин

Почесто се заљубувам отколку што се разочарувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom