Selekt3
Волшебник
Браво Владо то се чекаше

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па нормално. За мал хонорар нема потреба да се троши некој.Да, и ќе пее плејбек
Није кривац он, организација је потфрлила. Затоа и не ми се иде на вакви концерати. Намерно го прават вака, со предгрупи најавени, па распореди се менува во 5 до 12, народ чека уз нервози и додека дојде главната ѕвезда на вечерта, веќе пола се нанервирани, пола пијани.Многу се разочарав од него, иако сум му голема обожавателка. Вчера имаше концерт во Велес, кој требаше да почне во 21.00 часот а почна во 00.00. Испеа саат и половина и толку.
Останато е од втора светска војна.Плус имам слушнато дека и на други концерти тоа се случувало.
стефи ако се сака се се може... верувај ми на зборот !!! ај привремено ете ке рече некој се гради на плоштад па може нема да има доволно место али има и други дестинации на крај краева.. ете кале може да биде.. друго ми е муабетот.. секој поголем концерт е во салава борис трајковски.. добро кај се правеа претходно пред да ја изградат салата на никој не му текнува а? многу од дамна беше тоа
слушај за под отворено небо треба да плаќа бина, огради, обезбедување сегде да не се прекачи некој, а шо ако врне итн... така да за концертчиња на нашата естрада нема никој да им го финансира ова.стефи ако се сака се се може... верувај ми на зборот !!! ај привремено ете ке рече некој се гради на плоштад па може нема да има доволно место али има и други дестинации на крај краева.. ете кале може да биде.. друго ми е муабетот.. секој поголем концерт е во салава борис трајковски.. добро кај се правеа претходно пред да ја изградат салата на никој не му текнува а? многу од дамна беше тоа
Зашто секогаш мора да плукате по се што е наше?Па Владо заедно со Тоше се најдобрите пејачи што некогаш Македонија ги имала, и пак некој ќе дојде и ќе пројаде гомна.Да незнаело да се цени ништо бог да чува, Владо бил крив што почнал до 12 концертот а не во 9.
Да, и ќе пее плејбек. Многу се разочарав од него, иако сум му голема обожавателка. Вчера имаше концерт во Велес, кој требаше да почне во 21.00 часот а почна во 00.00. Испеа саат и половина и толку. Незнам дали беше до него, дали до целата организација, но во секој случај не чини. И не е само за него, туку на секој му преоѓа во навика да си доцни на концерти.
Мислам дека повеќе нема да му одам на концерти. Секако на концертите е како фигура, зашто пее плејбек, а така можам и дома да си го слушам. Плус имам слушнато дека и на други концерти тоа се случувало.
А каде виде дека плукам по нашето? Реков дека сум му обожавателка, ај пред да се оддадеш на напад, препрочитај што напишав, во ред? И уште еднаш - Незнам дали беше до него, дали до целата организација, но во секој случај не чини.Зашто секогаш мора да плукате по се што е наше?Па Владо заедно со Тоше се најдобрите пејачи што некогаш Македонија ги имала, и пак некој ќе дојде и ќе пројаде гомна.Да незнаело да се цени ништо бог да чува, Владо бил крив што почнал до 12 концертот а не во 9.
Тоа значи организацијата била крива, сигурно имал некој друг пред него и цел распоред бил поместен за тие саати.Кога одиш на концерт ти пишува дека почнува од 9, за да се собере народ и си почнува накај 10 и пол, 11.Никој не плука, она кажа дека не беше фер шо каснеше 2-3 саати.А кој е крив шо каснел?
А каде виде дека плукам по нашето? Реков дека сум му обожавателка, ај пред да се оддадеш на напад, препрочитај што напишав, во ред? И уште еднаш - Незнам дали беше до него, дали до целата организација, но во секој случај не чини.
Убаво да си поминеш.