Лото

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Igram na www.thelotter.com
znaci moes da go igras bukvalno sekoe loto vo pogolemite drzavi niz cel svet i sto e najdobro te isplakaat ti prakaat poraki na mobilen i ostanato sea za 1 kombinacija zavisi koe loto sakas da go igras no poskapo od 5 evra ne bi trebalo da e jas najveke go igram Evropskoto EUROMILIONS koe iznesuva 19 $ 3 kombinacii....ama ako upali tamu racunaj 5 broja da zakacis ispod 50000 evra ne se a za sedmica da ne praime moabet ispod 15 milioni evra ne si......
Ima izvlekuvanja vtornik i petok
za utrevecer premijata iznesuva 26 ili 29 milioni evra ne sum siguren bash
e ova da go zakacis i si gi resil site zivotni problemi:D

znaci moes da go igras bukvalno sekoe loto vo pogolemite drzavi niz cel svet i sto e najdobro te isplakaat ti prakaat poraki na mobilen i ostanato sea za 1 kombinacija zavisi koe loto sakas da go igras no poskapo od 5 evra ne bi trebalo da e jas najveke go igram Evropskoto EUROMILIONS koe iznesuva 19 $ 3 kombinacii....ama ako upali tamu racunaj 5 broja da zakacis ispod 50000 evra ne se a za sedmica da ne praime moabet ispod 15 milioni evra ne si......
fala. se nadevam deka srejkata nie nadvor ;)ce se probam ako imja nesto imas 10% zakonski definitivno :D
a mastero trba da se prijavi vo banka ili onaj regularniot sto go koristime sekoj dnevno :rolleyes:

jas plakam so master creditna karticna preku Nlb Tutunska banka ako si preku tutunska banka vo red e ne mi praele problem niso za drugive banki nezz ali bi trebalo...

jas plakam so master creditna karticna preku Nlb Tutunska banka ako si preku tutunska banka vo red e ne mi praele problem niso za drugive banki nezz ali bi trebalo...
znaci ne treba da se prijavi nesto vo banka deka go koristis za transakcija nadvor od drzavava (i jas imam od nlb tutunska )?

znaci ne treba da se prijavi nesto vo banka deka go koristis za transakcija nadvor od drzavava (i jas imam od nlb tutunska )?

nene ne treba bar mene ne mi baraa samo pisuavaaj brojot na karticata do koga ti vazi i toa e toa
inaku ednas mi ja blokiraa od banka karticava zosto na eden sajt kaj so probuvav da uplatam ne bese siguren ...ali ovoj e siguren so go dadov i ne bi trebalo da ti pravat problem od bankata

Уплаќам скоро секое коло и никако да ми се падне.На баба пред некое време и се падна машина за перење.И беше ваква :vozbud:.ја бев ваков:unsure::eek::oops::(.И после ја убив со гомца:гомце::гомце::гомце:.Се зезам за воа последново , иначе сварно и се падна машина. Ќе ја отепам стално нешто си наоѓа и добива.Или мобилни , или златни прстени и обетки , или новчаници или на лото и се паѓа , тоа е животот...:tapp:

puuuuuuuu maler .. pagja 28 go imam pagja 5 go imam pagja 10 go imam .. posle 11 go imam
prvite 4 so izlegoja .. gi imav.. me sece nesto vo stomakot .. i na krajot samo 4ka -.- cccc loso custvo

Колку максимум бројки имаш погодено ? Инаку до сега го разгледував сајтот на thelotter овие што вршат услуга за онлајн купување на лото ливчиња (а се препорачани и од сајтовите на лото пр. еуромилионс) и до 2500$ долари веднаш ти ги праќаат парите ако се работи за поголема сума мора лично сам да си ја подигнеш наградата.. звучи примамливо иако не се баш ефтини тикетиве, околу 900 денари за 3 линии ама барем има шанси 15 милиони евра да земеш а не 140.000 кај нас :)

Наместено лото во србија..СКАНДАЛ..
Српското Обвинителство нареди истрага за „Лото скандалот“
http://plusinfo.mk/vest/34970/srpskoto-obvinitelstvo-naredi-istraga-za-loto-skandalot

и кај нас се случи слично пред некоја година ама немаше никаква истрага.Што мислете се мести ли и кај нас лотото..погледнете како излеваат броеви едно по друго коло и тоа редовно по три едноредни и дворедни броеви..погледнете ги и претходните кола од лото..
vUbqKu1.jpg
[DOUBLEPOST=1438161224][/DOUBLEPOST]еве како изгледа наместеното лото во живо..

http://www.telegraf.mk/aktuelno/reg...namesteno-loto-izvlekuvanjeto-vo-srbija-video
https://www.youtube.com/watch?v=uUBKrXRQG3U

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom