Кој е вашиот омилен моден бренд?

• Креатор на темата Креатор на темата Ivanovska
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам дека повеќето под омилена марка ставиле adidas и nike.. да, факт е дека се квалитетни и 90 проценти од популацијата носи баш такви патики, но зар и се облекувате целосно во овие марки? Можам да претпоставам дека поседувате само пар патики и некоја тренерка.. но целосно од таму да се облекувате е потполно невозможно. Јас лично, последнава година не носам патики, туку oxfords и bluchers, а ако веќе искрено зборуваме се облекувам најчесто од Солун и скоро сите марки таму ми се допаѓаат. Сепак, најмногу сакам Mango.

Гледам дека повеќето под омилена марка ставиле adidas и nike.. да, факт е дека се квалитетни и 90 проценти од популацијата носи баш такви патики, но зар и се облекувате целосно во овие марки? Можам да претпоставам дека поседувате само пар патики и некоја тренерка.. но целосно од таму да се облекувате е потполно невозможно. Јас лично, последнава година не носам патики, туку oxfords и bluchers, а ако веќе искрено зборуваме се облекувам најчесто од Солун и скоро сите марки таму ми се допаѓаат. Сепак, најмногу сакам Mango.
Dang, bitchslaped.
Ова сакав и јас да прашам.
Инаку, од минатиот пост заборавив да додадам :
Smog, Pull & Bear и Ralph Lauren.

Потполно се согласувам со Ivanovska за Адидасот. И мене ми е една од омилените марки. Имам патики Адидас Барикада 6.0, Адидас маици, алка адидас...така да голем фан сум на Адидас. Иначе од другиве марки Армани повеќе преферирам Долче и Габана, Пума.... И строго не носам Најк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom