sasha4fiercef
Титула по желба
Ајде посочите кој оператор има најдобри услови за мобилен интернет, брз download и стабилна мрежа. Признавам малце сум досаден со темиве али мислам ќе ни од корист на сите кајганџии

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има тема за подобар мобилен оператор ( за разговори ) а за подобар интернет немаМислам дека има слична тема на оваа. За мене најдобар оператор е Вип иако користам т-мобиле хД
Ајде посочите кој оператор има најдобри услови за мобилен интернет, брз download и стабилна мрежа. Признавам малце сум досаден со темиве али мислам ќе ни од корист на сите кајганџии![]()
епа пробај го уште од ONE и ке си го најдеш одговорот на прашањетоЈас имав искуство со Т-Мобајл и ВИП мобилниот интернетот. Пакет некојси не се сеќавам добро (пред 3 год) и Т-Мобајл нај заебааше у брзината на download беше претерано бавен а стабилен, а ВИП беше премногу брз но се случуваше поголем фајл од 5 mb да не го симнува (забрана од ВИП серверите). Можда ќе се излаже некој кајганџија да ни подобјасни околу ова со експертски „речник“ ...![]()
Секако дека за мобилен интернет најдобар е Т-Мобиле, па ОНЕ, па ВИП, и вип не е најефтин, како прво нема 3г мрежа а и пакетите не се нешто посебно, Т-Мобиле се далеку пред нив со стабилност и брзина, а ОНЕ со 3г покриеност![]()
Поголеми клошари од ОНЕ нема, плати поскапо ама од кај нив не се зема ни беспари да ти даваат. Прв пат кај нив научив дека ако користиш ПРИПЕЈД 3Г интернет пакет можиш да влезиш во минус заради системот нивни што не те исклучил па со следната дополна да те ограбат 200-300 денари. Јас фино им велам ако им требаат пари нека отворат линија за донации ќе им праќаме поштено нека некрадат вака глупаво.![]()