Моето искуство со Колектива и Бисер Пром

• Креатор на темата Креатор на темата bebush
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа не сонувам со агенции.

Ко да не сте гледале од цртаните филмови како помали.

Незнам како оди дали колектива само го продава тоа од некоја агенција или сами го организираат, ако е од некоја агенција не се многу кривим ако го организираат сами срамота

Затоа коа идам јас настрана од мк на одмор, си плаќам само превоз до дестинацијата и ништо повеќе. Гледам какви автобуси имаат и гледам дали сеодговорни, па си плаќам превоз и крај на муабетот.
Лошо искуство со македонските агенции не сум имал од причина што ги знаам кои се и како си ја вршат должноста ама со Х агенции никогаш не сум одел и покрај што се поевтини, не си ја ставам главата в торба да се возам во крнтија автобус едно 17 часови без клима и трошка сон да ме фати.
Со ум следната година

и ????
бевте ли - ?

Бевме, разговаравме, ни кажа дека ќе проба да го реши проблемот и да ни надомести со враќање на дел од парите.Во ред, му дадовме рок тоа и да го исполни, но нашето трпение го снема кога се обиде да не поткупи со платен одмор како подарок.Го одбивме, нормално, и битката се уште е во тек..

Имаше коментари на инфоплус каде беше објавен текстот, ама некако ги снема тие од одговорниот од агенцијата, да не случајно некој сочува принтскрин !?

Бебуш пак ќе те прашам, знаеш ли зошто ти го потенцирав имево на фушарскава агенција?

Незнам за нејзе,ама мене стварно ме интересира зошто.
Не не она ќе каже и тогаш ќе сфати зошто потенцирав, ќе каже зошто е очекувано да си имаш вакви проблеми со нив :)

Не не она ќе каже и тогаш ќе сфати зошто потенцирав, ќе каже зошто е очекувано да си имаш вакви проблеми со нив :)

Де бе кажете, ова како врвна тајна некоја да е.

Де бе кажете, ова како врвна тајна некоја да е.

Не е бе врвна тајна, нешто што се десило и порано е, само веројатно го заборавила името на агенцијата или тогаш не и ни било битно да го запамти :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom