Црна Гора или Бугарија?

• Креатор на темата Креатор на темата zeljko31
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 август 2011
Мислења
100
Поени од реакции
2
Ајде да размениме по неколку убави зборови за овие две прекрасни места !!!
-Каде би оделе попрво, зошто ...........
-Поплаки :mad: и Пофалби :)
-Споредба на цените (смештај,храна...)

==СРЕЌНО==

бев пред некоја година во Херцег Нови 25 евра почеток на јули месец плажата имаше поголеми камења од градиште водата матна ич не ми се бендиса ама има подобри места како на пример Будва и Свети Стефан
А во Блгарија не сум бил
--- надополнето: Aug 5, 2011 6:35 PM ---
Од кога Бугарија стана прекрасно место за одмор?
Што му фали ?

Метла и да летне. Од најлошата храна на свет, со најлошото море и додаток ноќен живот Цеца и бугарски рап.

На одмор се оди да одмориш и од излегување и од се а за храната не значи дека сегаде е иста постојат милион ресторани хотели и слично.

Метла и да летне. Од најлошата храна на свет, со најлошото море и додаток ноќен живот Цеца и бугарски рап.
За претходното и те како беше во право, али за болдот си во заблуда :)

На одмор се оди да одмориш и од излегување и од се а за храната не значи дека сегаде е иста постојат милион ресторани хотели и слично.

Погоре пиша дека не си бил во Бугарија, значи јас сум била и тој е мој впечаток за неа. А тоа кој како и зошто го користи одморот мислам дека е приватна работа и зависи од секој човек. Ако грешам нек изгорам :)
--- надополнето: Aug 5, 2011 6:44 PM ---
За претходното и те како беше во право, али за болдот си во заблуда :)

Јас кога бев последен пат во Несебар беше така, може Бугарите научиле што се пушта во дискотеки се бива.

Да не сум бил но имам гледано слики од приатели роднини кој биле има илјадници места во бугарија некој однив лоши некој добри

Црна Гора и Хрватска да бест :P

Неможе Јадранот да се спореди со Црното море, нема споредба. Црното може со Вардар да се спореди само :icon_lol:
(ајде бугари напад! )

Погоре пиша дека не си бил во Бугарија, значи јас сум била и тој е мој впечаток за неа. А тоа кој како и зошто го користи одморот мислам дека е приватна работа и зависи од секој човек. Ако грешам нек изгорам :)
--- надополнето: Aug 5, 2011 6:44 PM ---

Јас кога бев последен пат во Несебар беше така, може Бугарите научиле што се пушта во дискотеки се бива.
Јас бев сега во Несебар, конкретно таму нема некои кафичи и добри места, во Сончев брег претежно е странско, и во 2-3 дискотеки има посебни делови за бугарска музика. Скоро и да не слушнав бугарска песна во бугарија :)

--- надополнето: Aug 5, 2011 7:00 PM ---
Неможе Јадранот да се спореди со Црното море, нема споредба. Црното може со Вардар да се спореди само :icon_lol:
(ајде бугари напад! )

немора да сум бугар за да кажам нешто добро за Бугарија како дестинација за летување.
Е сега .. ако мислиш дека српска музика во црна гора не пуштаат си се заебала. Се разбира морето не се споредува ама мислам дека за ноќен живот, особено за машките .. Бугарија неможе да се спореди со црна гора.
Плус можеш повеќе да се опуштиш со пијачките.. сепак во црна гора е поскапо.

убаво е и во Бугарија ама сепак типувам за Црна Гора..музиката што се пушта по кафичите е многу разновидна, нормално преовладува српската ама еден цел ден во еден од кафичите трештеше Македонски песни..одвреме навреме и во другите по некоја пуштаа, претежно од Тошета.цените како каде, и во Бугарија има скапи места и во ЦГ исто така, претежно во ЦГ се слични на цените тука, во Прилепските кафанчиња, се на се, одличен впечаток од ЦГ после едно 20-тина години непосетеност од моја страна..

Jaс би одбрал Црна Гора
1. Не' еима признаено под уставното име :D
2. Mислам дека и народот ни е признат :D
3. Сум бил во Бугарија а не сакам да одам секогаш на исто место....треба да се проба нешто ново :D

Пред две години бев во Црнагора Сутоморе за искачање е ок ама плажата како што вика Блерр-МК камења у пм.Сум бил и во Херцег Нови,за плажата не се сеќавам баш ама знам дека се разболев од што беше прјаво морето,башка се случи некое убиство таму близу вилата кај што седевме,а за искачање немаш ништо освен една празна улица со 2 светилки на 20 метри.
Во Бугарија не сум бил,ама би отишол чисто онака од радозналост да видам како е,па макар и да се заебам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom