365 слоја шминка нанесени наеднаш

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро де :P од целото подготвување највеќе време ми одзема туширањето, се туширам неколку часа :P

Аааа..сакаш рѓата да падни целосно...сватив сега..:icon_lol:

ПА мислам дека немам рѓа со оглед на тоа што се туширам секој ден :)

ок де само се зафркавам..:)
а тоа што се средуваш по неколку часа значи дека сакаш да изгледаш убаво ...луѓето да гледаат у тебе ..и да си помислуваат ..опила ме твоја лепота :D

ок де само се зафркавам..:)
а тоа што се средуваш по неколку часа значи дека сакаш да изгледаш убаво ...луѓето да гледаат у тебе ..и да си помислуваат ..опила ме твоја лепота :D

Па супер се осеќам кога сум си средена а тоа дека сакам да гледаат у мене е тука би се запрашала па кое женско не сака да паѓаат на гз поради неа? BTW До толку знам шала :) :*

Па супер се осеќам кога сум си средена а тоа дека сакам да гледаат у мене е тука би се запрашала па кое женско не сака да паѓаат на гз поради неа? BTW До толку знам шала :) :*

Ако се спремам 4 саати за излегување ( тоа ти се просек два филма, една прочитана книга или 5 епизоди од серија ), зошто некој да паѓа на газ? Нека стои машки и нека гледа.

Колку ви е тежок животот. Мое сочувство.

И во недела?
Секако дека да :)
--- надополнето: Jul 29, 2011 10:30 PM ---
Ако се спремам 4 саати за излегување ( тоа ти се просек два филма, една прочитана книга или 5 епизоди од серија ), зошто некој да паѓа на газ? Нека стои машки и нека гледа.

Колку ви е тежок животот. Мое сочувство.
Благодерам за сочувството ама не ми треба :) Наоѓам време за сите овие работи кои ти ги наброја :) Не секогаш ми се потребни 4 сати за подготвување некогаш ми се доволни и 15 мин :) Зависи каде одам и со кого одам :) :*

Jaс 2-3 пати дали имам ставено креон, и 2 пати се имам нашминкано (за матурските вечери). Не сум љубител на шминка, фустани и слично, стилот ми е кежуал.

Ова не е секојдневно за некоја девојка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom