Schürrle
can't be touched
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 3.069
- Поени од реакции
- 2.182
Па добро деод целото подготвување највеќе време ми одзема туширањето, се туширам неколку часа
![]()
Аааа..сакаш рѓата да падни целосно...сватив сега..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па добро деод целото подготвување највеќе време ми одзема туширањето, се туширам неколку часа
![]()
Аааа..сакаш рѓата да падни целосно...сватив сега..![]()
ПА мислам дека немам рѓа со оглед на тоа што се туширам секој ден![]()
ок де само се зафркавам..
а тоа што се средуваш по неколку часа значи дека сакаш да изгледаш убаво ...луѓето да гледаат у тебе ..и да си помислуваат ..опила ме твоја лепота![]()
И во недела?ПА мислам дека немам рѓа со оглед на тоа што се туширам секој ден![]()
Па супер се осеќам кога сум си средена а тоа дека сакам да гледаат у мене е тука би се запрашала па кое женско не сака да паѓаат на гз поради неа? BTW До толку знам шала:*
Секако дека даИ во недела?
Благодерам за сочувството ама не ми требаАко се спремам 4 саати за излегување ( тоа ти се просек два филма, една прочитана книга или 5 епизоди од серија ), зошто некој да паѓа на газ? Нека стои машки и нека гледа.
Колку ви е тежок животот. Мое сочувство.
Jaс 2-3 пати дали имам ставено креон, и 2 пати се имам нашминкано (за матурските вечери). Не сум љубител на шминка, фустани и слично, стилот ми е кежуал.