Пиво

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Коe пиво најчесто го пиетe?

• Скопско

Гласови: 277 40,3%
  • Златен даб

Гласови: 188 27,4%
  • Amstel

Гласови: 67 9,8%
  • Heineken

Гласови: 77 11,2%
  • Tuborg

Гласови: 53 7,7%
  • Beck's

Гласови: 17 2,5%
  • Други

Гласови: 122 17,8%

• Вкупно гласачи
    687
Kрале Марко, па Kenbach, па Горско, па Битолско... На МB му се намерачив да го пробам, ама уште не ми се припило 2 литра!

:wink:

Од горенаведените ЕмБе, а инаку Скопско..

Ранг листа на Вугл:
1. Скопско
2. MB
3. Битолско
4. Крали Марко
5. Кенбах

Инаку, не поштуем толку голема флаша.. полезет е стаклена.. друг укус, помалку ветрее и сл. Е сеа буџет..

ја навише го посштувам горското некак највеќе ми прави лезет нај меко ми е коа го пијам а после него иде крали марко, а што се однесува до мб ич не ми се допаѓа го пробав и не го бива срање у боја ти е тоа

Сторм, па штракни у гласањето за Крале бе! :)
Анонимус, тоа горското ко вода е бе баце, али си кажа ти дека го поштуеш дека било "меко". Епа не е меко, ретко е! :)

Крали Марко (од 2л)
Скопско (срча од 0,33л)
Златен Даб (кригла)

Е ова го пијам буквално секој ден од неделата.
Знам, знам.... блазеси ми :lol: :hey1: :hey2: :hey1: :hey2:

П.С.
На моменти т.е. спешл окејжнс се почестувам со Бекс или Хајникен или Амстел

ммммммм.....

Е и дали некој има пијано Бад, американското, баш ме интересира какво е
ммммммммммм......

Крали Марко се поштуе!
Крали Марко ѕидарско (0,5) е закон!

Горското ми смрди, најверојатно го флашираат отпадот од Скопско. Башка ко вода е. :x

Златорог зелениот највише ми лежи.Скопско е фино ама го расипаа и него
а овие синдикалскиве само кога се мора.

Џандар, коа ќе праиме ние пиво бе? :)

BTW, доаѓаш доле у Палата на билјард дур си на должност со колегите? Да те предупредам да не доаѓаш нареднава недела, се спремам да ги фатам на дело како плешаат "пул" у униформа, па да ги реметам на главна. Немој да ми улеташ случајно у кадар! :)

Мистичен напиша:
Џандар, коа ќе праиме ние пиво бе? :)

BTW, доаѓаш доле у Палата на билјард дур си на должност со колегите? Да те предупредам да не доаѓаш нареднава недела, се спремам да ги фатам на дело како плешаат "пул" у униформа, па да ги реметам на главна. Немој да ми улеташ случајно у кадар! :)
Идев едно време,ама сега не сум бил од дамна.А ако ме слика некој преку стојко,прв пат да не ке ми е :) И по телевизии и по новини ме имало бајаги пати,уште малце автограми ке почнам да давам :)
За пиво,понеделник како ти звучи?Слободен сум цел ден.

Звучи бе! Но, да видиме јас како ќе бидам со обврски, ќе исконтактисаме да договориме термин!

Крали Марко :msc3:
друго се е гола вода :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom