- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
А ти муабетов така го сфати,ах женски ум,на форум партнер...![]()
ти очигледно нема што да кажеш, па само колку да напишеш нешто.
бтњ, вие по колку години имате?
да не трошам џабе тастатура.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти муабетов така го сфати,ах женски ум,на форум партнер...![]()
ima ubava zena so se site atributi i te kako se doBIVAs ZELBA ogromna e zelbata da se ima po cena na seтогаш најубавите ќе беа најсреќни. оти сексот е радост, убавина, а не само празнење.
тоа што ја задоволуваш, ти прави тебе ќејф.
дали ќе ја водиш во екстаза, зависи од тоа колку ти ја привлекуваш.
убавината нема никаква врска со квалитетот на сексот.
види, ако се опие и прави глупости, ќе ја оставиш ли?
ако ја сакаш, ќе викаш дека е дива и нескротлива, ако не ја сакаш, ќе ја оставиш уште кога ќе нарача чиста водка-без лед и лимон.
до љубовта е. се друго може да се среди.
ама не и љубовта. или ја сакаш или не.
ima ubava zena so se site atributi i te kako se doBIVAs ZELBA ogromna e zelbata da se ima po cena na se
tokmu toa kavalitetot na seks e toa sto ce te natera da se zalubis vo edna zenska ili kaj vas zenite vo maz
Немам бе каква Белучи немам ништо на ѕид и у право си со добирот и така натамутебе изгледа се уште ти е симпатија Анџелина Џоли или Моника Белучи и си ги имаш залепено на ѕидот дома.
а бе машко, жена не е само слика! мирис, допир, глас, како те гледа, како оди, тоа е поважно од идеалните пропорции и од перфектното лице.
тебе изгледа се уште ти е симпатија Анџелина Џоли или Моника Белучи и си ги имаш залепено на ѕидот дома.
а бе машко, жена не е само слика! мирис, допир, глас, како те гледа, како оди, тоа е поважно од идеалните пропорции и од перфектното лице.
Таруно друже, ама тоа е твојата МАМА не женати што треба да општиш со неа нели, или да не важи она скраја да е „ ех што не беше ко мајка ми“... како и да е таа ќе ти зготви, ако не знае ќе научи, ама се има да заборавиш верувај коа ќе ти се качи и ќе те зајава, ни тоа дали била пита или кори од продавница има се мед да ти биде![]()
kako prvo daleku sum od tvoive zamisli, dobro znam sto e zena i sto sakam od nea znaci postar sum nego sto mislis ali toa ne e bitno ne mora da bide mnogu ubava ama da bide privlecna so samiot pogled da reces toa e toa mora da se ima pa makar i kako tebe zafatenazenata e zena makar bila i vo brak
привлечна не е исто што и убава.
ti se javila li zelba za nesto novo do sega ?
iskreno odgovori mi