Што ви е важно да има вашата идна невеста

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
А ти муабетов така го сфати,ах женски ум,на форум партнер...:pos:

ти очигледно нема што да кажеш, па само колку да напишеш нешто.
бтњ, вие по колку години имате?
да не трошам џабе тастатура.

Не е проблем, каква сака нека е ја ќе ја дотерам у ред :D
И ќе меси зелници, и ќе дига вреќи со заби, и ќе меша малтер и т.н.

тогаш најубавите ќе беа најсреќни. оти сексот е радост, убавина, а не само празнење.
тоа што ја задоволуваш, ти прави тебе ќејф.
дали ќе ја водиш во екстаза, зависи од тоа колку ти ја привлекуваш.
убавината нема никаква врска со квалитетот на сексот.
ima ubava zena so se site atributi i te kako se doBIVAs ZELBA ogromna e zelbata da se ima po cena na se

tokmu toa kavalitetot na seks e toa sto ce te natera da se zalubis vo edna zenska ili kaj vas zenite vo maz

види, ако се опие и прави глупости, ќе ја оставиш ли?
ако ја сакаш, ќе викаш дека е дива и нескротлива, ако не ја сакаш, ќе ја оставиш уште кога ќе нарача чиста водка-без лед и лимон.

до љубовта е. се друго може да се среди.
ама не и љубовта. или ја сакаш или не.

Ако се опие и прави глупости (зависи на каква глупост се мисли) ќе и простам првиот пат, ама само тогаш. Џабе ако ја сакаш, а таа не може да се контролира со алкохолот.

Само да не биде ко чафка друго ништо немора :)

ima ubava zena so se site atributi i te kako se doBIVAs ZELBA ogromna e zelbata da se ima po cena na se

tokmu toa kavalitetot na seks e toa sto ce te natera da se zalubis vo edna zenska ili kaj vas zenite vo maz

тебе изгледа се уште ти е симпатија Анџелина Џоли или Моника Белучи и си ги имаш залепено на ѕидот дома.
а бе машко, жена не е само слика! мирис, допир, глас, како те гледа, како оди, тоа е поважно од идеалните пропорции и од перфектното лице.

тебе изгледа се уште ти е симпатија Анџелина Џоли или Моника Белучи и си ги имаш залепено на ѕидот дома.
а бе машко, жена не е само слика! мирис, допир, глас, како те гледа, како оди, тоа е поважно од идеалните пропорции и од перфектното лице.
Немам бе каква Белучи немам ништо на ѕид и у право си со добирот и така натаму :D

kako prvo daleku sum od tvoive zamisli, dobro znam sto e zena i sto sakam od nea znaci postar sum nego sto mislis ali toa ne e bitno ne mora da bide mnogu ubava ama da bide privlecna so samiot pogled da reces toa e toa mora da se ima pa makar i kako tebe zafatena :) zenata e zena makar bila i vo brak

Таруно друже, ама тоа е твојата МАМА не женати што треба да општиш со неа нели, или да не важи она скраја да е „ ех што не беше ко мајка ми“... како и да е таа ќе ти зготви, ако не знае ќе научи, ама се има да заборавиш верувај коа ќе ти се качи и ќе те зајава, ни тоа дали била пита или кори од продавница има се мед да ти биде :)

Јаооо забега со муабетот. И не знам зошто вие жените кога некој ќе ви рече сакам пита, му враќате со теоријата „тоа кај мајка ти“ !? Како прво јас ја сакам питата и мирисот на тазе печена пита, а нема везе кој ја готви. И како второ, колку за информација, БАБИТЕ ја правеа, а не мајка ми. ;)

А за јавањето, јасно е тоа, ама на гладен стомак, ни ја не давам да ме јава некоја. ;)

привлечна не е исто што и убава.

kako prvo daleku sum od tvoive zamisli, dobro znam sto e zena i sto sakam od nea znaci postar sum nego sto mislis ali toa ne e bitno ne mora da bide mnogu ubava ama da bide privlecna so samiot pogled da reces toa e toa mora da se ima pa makar i kako tebe zafatena :) zenata e zena makar bila i vo brak

Тешко на жената која во брак ќе се претвори во маж, а уште потешко на мажот. Жената најмногу е жена во брак, претходно е девојче. :)

да има разбирање,да сака спорт и риболов......доста е ?? ај да размислам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom