Што ви е важно да има вашата идна невеста

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
хахха! јас сум веќе невеста на маж ми ! хахха
не само што сум сето тоа, туку знам и да белам и да фарбам прозори.
и возам точак.
и плавуша сум :П
И што сега се фалиш,а од друга страна зафатена...:love:опасно нешто е жената.:D

значи сите сакате дама у друштво, курва у кревет, домаќинка у кујна :)
и да вика мамо и тато на свекорот и свекрвата :)
дама да курва нема потреба само нека лежи другото е моја ствар и да дава секој ден домаќинка да и јадењето е битно после сексот ;)
за последното како сака нека ги вика само да им фер однос со нив

Не баш. Не мора да е дама во друштво, ама да се однесува пристојно. Не мора курва во кревет, ама да не ја молиш за секс. Не мора ептен домаќинка во кујна, ама да не испадне да не знае ни едно јајце да спржи. А за мама и тато, тоа па ич. Ќе си ги вика по име, не и се нит мајка нит татко. Не сме камено доба. ;)

види, ако се опие и прави глупости, ќе ја оставиш ли?
ако ја сакаш, ќе викаш дека е дива и нескротлива, ако не ја сакаш, ќе ја оставиш уште кога ќе нарача чиста водка-без лед и лимон.

до љубовта е. се друго може да се среди.
ама не и љубовта. или ја сакаш или не.

хахха! јас сум веќе невеста на маж ми ! хахха
не само што сум сето тоа, туку знам и да белам и да фарбам прозори.
и возам точак.
и плавуша сум :П

ам шо аку не си врзана напрај мала авантура нема да ти штети ќе ти го зајакне бракот (y)

Не мора да значи, таа што прави и на друго место е растурикуќа, а не домаќинка. Јас барам домаќинка. ;)
--- надополнето: Jul 21, 2011 11:05 AM ---

Не мора да голта, имаме марамици 21 век е. ;)

И тоа со питата е факат. Ми текнува како дете ќе станам рано, а од кујна се шири мирис на пита... мммм ... и трк по јогурт или кисело млеко и бутај ко ненормален. Еее тоа беа времиња. :)

Инаку во право си, ако е злобтија некоја одма клоцата во задникот, ама затоа јас си велам првин тест период година-две заедничко живеење, па после џингрлака. ;)

Таруно друже, ама тоа е твојата МАМА не женати што треба да општиш со неа нели, или да не важи она скраја да е „ ех што не беше ко мајка ми“... како и да е таа ќе ти зготви, ако не знае ќе научи, ама се има да заборавиш верувај коа ќе ти се качи и ќе те зајава, ни тоа дали била пита или кори од продавница има се мед да ти биде :)

дама да курва нема потреба само нека лежи другото е моја ствар и да дава секој ден домаќинка да и јадењето е битно после сексот ;)
за последното како сака нека ги вика само да им фер однос со нив

сексот го чинат двајца - ти и таа.
ако само лежи, тогаш купи си кукла. нема смисла да стапуваш во брак со некоја која само ќе ги рашири нозете и ќе си го планира утрешниот ден додека „имате секс“.

ако само лежи, тогаш купи си кукла. нема смисла да стапуваш во брак со некоја која само ќе ги рашири нозете и ќе си го планира утрешниот ден додека „имате секс“.
Блазе ,,маж ти,,;)

И што сега се фалиш,а од друга страна зафатена...:love:опасно нешто е жената.:D

јас сум женско и не дојдов на овој форум да си ги мериме.
само споделувам искуства, не барам ни партенер ни флерт.

кај убава жена ти гледаш да ја задоволиш на секој можен начин нормално дека и таа ќе учествува ама да имаш убава жена под тебе ти го крева адреналинот едноставно запален си по неа срцето уште посилно ти бие крвта ти врие дури ја водиш во екстаза

А ти муабетов така го сфати,ах женски ум,на форум партнер...:pos:

кај убава жена ти гледаш да ја задоволиш на секој можен начин нормално дека и таа ќе учествува ама да имаш убава жена под тебе ти го крева адреналинот едноставно запален си по неа срцето уште посилно ти бие крвта ти врие дури ја водиш во екстаза

тогаш најубавите ќе беа најсреќни. оти сексот е радост, убавина, а не само празнење.
тоа што ја задоволуваш, ти прави тебе ќејф.
дали ќе ја водиш во екстаза, зависи од тоа колку ти ја привлекуваш.
убавината нема никаква врска со квалитетот на сексот.

samo trud treba da se vlozi za da se dobie glavnata nagrad nema tvrdina i zena neosvojiva :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom