- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
Спремна?
хахха! јас сум веќе невеста на маж ми ! хахха
не само што сум сето тоа, туку знам и да белам и да фарбам прозори.
и возам точак.
и плавуша сум :П
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спремна?
И што сега се фалиш,а од друга страна зафатена...хахха! јас сум веќе невеста на маж ми ! хахха
и возам точак.
дама да курва нема потреба само нека лежи другото е моја ствар и да дава секој ден домаќинка да и јадењето е битно после сексотзначи сите сакате дама у друштво, курва у кревет, домаќинка у кујна
и да вика мамо и тато на свекорот и свекрвата![]()
значи сите сакате дама у друштво, курва у кревет, домаќинка у кујна
и да вика мамо и тато на свекорот и свекрвата![]()
Не баш. Не мора да е дама во друштво, ама да се однесува пристојно. Не мора курва во кревет, ама да не ја молиш за секс. Не мора ептен домаќинка во кујна, ама да не испадне да не знае ни едно јајце да спржи. А за мама и тато, тоа па ич. Ќе си ги вика по име, не и се нит мајка нит татко. Не сме камено доба.![]()
хахха! јас сум веќе невеста на маж ми ! хахха
и возам точак.
Не мора да значи, таа што прави и на друго место е растурикуќа, а не домаќинка. Јас барам домаќинка.
--- надополнето: Jul 21, 2011 11:05 AM ---
Не мора да голта, имаме марамици 21 век е.
И тоа со питата е факат. Ми текнува како дете ќе станам рано, а од кујна се шири мирис на пита... мммм ... и трк по јогурт или кисело млеко и бутај ко ненормален. Еее тоа беа времиња.
Инаку во право си, ако е злобтија некоја одма клоцата во задникот, ама затоа јас си велам првин тест период година-две заедничко живеење, па после џингрлака.![]()
дама да курва нема потреба само нека лежи другото е моја ствар и да дава секој ден домаќинка да и јадењето е битно после сексот
за последното како сака нека ги вика само да им фер однос со нив
Блазе ,,маж ти,,сексот го чинат двајца - ти и таа.
ако само лежи, тогаш купи си кукла. нема смисла да стапуваш во брак со некоја која само ќе ги рашири нозете и ќе си го планира утрешниот ден додека „имате секс“.
И што сега се фалиш,а од друга страна зафатена...опасно нешто е жената.
![]()
И што сега се фалиш,а од друга страна зафатена...опасно нешто е жената.
![]()
сексот го чинат двајца - ти и таа.
ако само лежи, тогаш купи си кукла. нема смисла да стапуваш во брак со некоја која само ќе ги рашири нозете и ќе си го планира утрешниот ден додека „имате секс“.
А ти муабетов така го сфати,ах женски ум,на форум партнер...јас сум женско и не дојдов на овој форум да си ги мериме.
само споделувам искуства, не барам ни партенер ни флерт.
кај убава жена ти гледаш да ја задоволиш на секој можен начин нормално дека и таа ќе учествува ама да имаш убава жена под тебе ти го крева адреналинот едноставно запален си по неа срцето уште посилно ти бие крвта ти врие дури ја водиш во екстаза
јас сум женско и не дојдов на овој форум да си ги мериме.
само споделувам искуства, не барам ни партенер ни флерт.