Македонија... Судбина те еба...

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Kuber напиша:
Tuka виждам-написано от кубер на анастазија а ми нема написаното и го нема заштото ви е страх от него герои македониски!Ха ха ха!

Лавежот напишан од Кубер го нема оти е тешка глупост и неписменост, а богами и на бугарски за мене и повекето тука неразбирлив странски јазик, ти текнува ли?

Струмикс напиша:
Лавежот напишан од Кубер го нема оти е тешка глупост и неписменост, а богами и на бугарски за мене и повекето тука неразбирлив странски јазик, ти текнува ли?
Боље би било сите постови да се избришат кои што содржат букви што ги нема во нашиот јазик....ако глеаме според правилата на пишување....

бугар ај тамо гитла.иди пипкајте се со Азис......немој тука да го дрвиш.а за прашањата ќе ти кажам само: НЕКОЈ ПРАШАЊА НЕ ЗАСЛУЖУВААТ ОДГОВОР.

hahahahaha..bugari paceri..lizigzovci:)..veze si nemaat od zivotot!!! Nego so go tupis na netov so gi nerviras lugjeto so tvoeto sugavo neobrazovanie,makedonia kako region postoela uste od vremeto koga covekot idel grbav:) i celo vreme si bila region..grcija turcija albanija makedonija se toa bilo makedonija .. REGION MAKEDONIA taka da ne mozes da kazes nisto drugo osven deka si pacer sto ne znae sto zbori! Mozes da kazes deka nie sme istreben rod..deka nemame sila i deka cel zivot sme bilo pod ropstvo, deka ne ni cini drzavata i deka e bolje da se piseme bugari i grci..jer taka ke imame poubav zivot..ali ova so istorijava mi go stavi na kur pa morase da ti go pluknam..sorry ali odi citni dve tri stranici istorija!!!

TpH_Bo_OkO напиша:
Неможам а да не експлодирам!!!!! Знаете ли кои сте? Што сте? Кои ви се корените? Од каде ви се претците? Чива историја продавате? Зошто не реагирате кога некој ќе каже дека Ацо Големио бил грк или цар Самоил бил бугар? Имате ли роднини во дијаспората? Епа ако имате...вие или сте бу(л)гари или сте грци.....

http://www.geocities.com/mac_truth/macemigrants1.html

За подобар ефект може во позадина да си ја пуштите параходот.....

А ти што очекуваш : да придавам значење на глупости? Не бе брат : си седам, си ги пишувам книгите и артиклите во коишто Македонија ја ословувам како РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА и за чиешто минато зборам од Македонски аспект и не придавам значење на сераторите.

Зошто седам мирен? Имам попаметна работа : да ја претставам МАКЕДОНИЈА во најарно светло и на конструктивен начин. :wink:

Се е тоа ок друже, ама останатиот свет убедливо повеќе признак им дава на овие очајни обиди да си создадат богата историја отколку на нашите обиди(што сомневам дека ги има) да ја спасиме...едноставно ме нервира фактот што цел свет те знае како бугар, србин или грк а не како Македонец...иако на сите им бодеме во очи....

Е ако де :wink: Трај душо трај - за да видиш рај. :star:

"Да убедуваш бугари е како да раскажуваш убава приказна на глув и да подариш прекрасна фреска на слеп".
Многу убав и точен цитат од Macedalien. Респект пријателе. Се уверив во тоа.

Струмикс напиша:
"Да убедуваш бугари е како да раскажуваш убава приказна на глув и да подариш прекрасна фреска на слеп".
Многу убав и точен цитат од Macedalien. Респект пријателе. Се уверив во тоа.

Доста силно казано и до нјак'де вјарно. Особено вјарно за б'лгарин добрал се до власт, коли и беси а и срам нјама, единствено алчност. Е има и обикновенни хора които не са такива.

soki напиша:
Доста силно казано и до нјак'де вјарно. Особено вјарно за б'лгарин добрал се до власт, коли и беси а и срам нјама, единствено алчност. Е има и обикновенни хора които не са такива.

Точно, има и такви луѓе. Познавам и такви, и со нив комуницирам без никаков проблем.

Струмикс напиша:
Точно, има и такви луѓе. Познавам и такви, и со нив комуницирам без никаков проблем.

Добри се додека не им свртиш грб, биди сигурен дека тие луѓе со кои комуницираш позади грб не те нарекуваат Македонец.

За идејата на Трн_во_око за организација не е лоша, само треба да се смисли цел и план. Моја идеја е меѓу другото некако да се организира банкарска сметка на ОМО-Илинден и на Виножито во Скопје, за да може секој по своја желба да донира пари за спонзорство на партиите. Државата несмее да спонзорира бидејќи е мешање во туѓи државни работи, ама секој од нас како индивидуа има право да донира.

Бугари=Шупаци напиша:
Државата несмее да спонзорира бидејќи е мешање во туѓи државни работи, ама секој од нас како индивидуа има право да донира.
Сите што шират пропаганди се спонзорираат од државата...затоа постојат и тајните фондови, што прават грците во северниот дел т.е. Македонија? Истото го прават и татарите во Пиринска Македонија а, според форумов како што гледам и пошироко, затоа, темел на сите акции треба да е токму државата...Македонска тајна служба! За таква си чул? Епа не си чул...потајна здравје!

ОМО-Илинден се спонсорира от македонското посолство в Софија, това е зајавено в интервју на един от членовете.

Така че б'дете рахат!

на вистината и бог се поклонува

Kakvi 'bugari'? Takvi jas kolku sto znam ne postojat. 'Tatarija'-'bugarija' e naselena od MAKEDONCI, turci i cigani. 'bugari' ne postojat. Nema ni takva nacija a pa za drzavata politicki napravena da ne zborime. Oni moze da skokaat kolku sto sakaat ama se ke ispadne na videlina zatoa ne si gi trosete zborovite na stoki sto ne go zasluzuvaat toa.A ke gi zamolam kokoskite od 'Tatarija'-'bugarija' zaboleni od pticjiot grip da se vratat na nivno tlo zatoa so ne e potrebno da go sirat nivniot virus tamu kade sto ne e posakuvan taka da neka si se zatvorat vo nivniot rezervat na maloto ostrovce vo crnoto more(zatoa sto se do crnoto more e MAKEDONIJA) i da kukudakaat taka bez smisla do deka ne im dojde krajot.

Inaku ova mi e prv pat da pisam a veke nekolku meseci im se smeam na ova kokoskite.
Blagodaram i ubav den na site na forumov(se razbira bez kokoskite zatoa so se ezam od niv).POZDRAV
ретко кој македонец знае која е разликата помеѓу нас и нашите соседи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom