- Член од
- 27 јануари 2010
- Мислења
- 346
- Поени од реакции
- 146
Епа решив да отворам нова тема каде што ќе ги презентирам сите мои изработени програми во visual basic и C# (Идејата е од Watchlist) ~ Слободно можете да ги презентирате и вашите изработени програми и секако, заедно да споделиме по некое мислење 
1. Lazy Clicker (препорачлива програма за мрзливци)
- Со оваа програма, вашиот компјутер може на едноставен и многу лесен начин да извршува леви односно десни кликови (стискања на маусот) на определено време (вие самите го подесувате интервалот ~ од 1 до 99999 секунди)
- Програмата е изработена во Visual Basic 2008 и воедно е прво издание
- Колку време ми беше потребно да ја изработам оваа програма? = 10-15 мин.
- За што може да се користи овој програм? = За секоја врста на игра, пребарувач, програма...
* Се работи за Pixel програма (не работи во позадина, односно не работи како attach програма која испраќа/прима/блокира пакети од пребарувачот/играта/друга програма)
ЛИНК
Virus Total Scan
2. IP Changer (Менувач на IP адреса)
- Со помош на оваа програма ќе можете да ја промените вашата постоечка IP (Internet Protocol) адреса.
Изработена е исто така во Visual Basic 2008 и е многу лесна за користење...
ЛИНК
Virus Total Scan
- Ако имате прашања или пронајдете некои грешки, слободно известете ме преку ПП или постирајте во темава...
- Немојте да постирате глупости: "Што ќе ми се вакви програми", "Глупости", "Иди бегај", итн...
- Нови програми доаѓаат наскоро (Ако има заинтересирани ќе го објавам и кодот од програмите)
Очекувам ваши мислења.
Поздрав,
Виктор

1. Lazy Clicker (препорачлива програма за мрзливци)
- Со оваа програма, вашиот компјутер може на едноставен и многу лесен начин да извршува леви односно десни кликови (стискања на маусот) на определено време (вие самите го подесувате интервалот ~ од 1 до 99999 секунди)
- Програмата е изработена во Visual Basic 2008 и воедно е прво издание
- Колку време ми беше потребно да ја изработам оваа програма? = 10-15 мин.
- За што може да се користи овој програм? = За секоја врста на игра, пребарувач, програма...
* Се работи за Pixel програма (не работи во позадина, односно не работи како attach програма која испраќа/прима/блокира пакети од пребарувачот/играта/друга програма)
ЛИНК
Virus Total Scan
2. IP Changer (Менувач на IP адреса)
- Со помош на оваа програма ќе можете да ја промените вашата постоечка IP (Internet Protocol) адреса.
Изработена е исто така во Visual Basic 2008 и е многу лесна за користење...
ЛИНК
Virus Total Scan
- Ако имате прашања или пронајдете некои грешки, слободно известете ме преку ПП или постирајте во темава...
- Немојте да постирате глупости: "Што ќе ми се вакви програми", "Глупости", "Иди бегај", итн...
- Нови програми доаѓаат наскоро (Ако има заинтересирани ќе го објавам и кодот од програмите)
Очекувам ваши мислења.
Поздрав,
Виктор