Visual Basic/C# Програми

• Креатор на темата Креатор на темата Hackeristika
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 јануари 2010
Мислења
346
Поени од реакции
146
Епа решив да отворам нова тема каде што ќе ги презентирам сите мои изработени програми во visual basic и C# (Идејата е од Watchlist) ~ Слободно можете да ги презентирате и вашите изработени програми и секако, заедно да споделиме по некое мислење ;)

1. Lazy Clicker (препорачлива програма за мрзливци)
- Со оваа програма, вашиот компјутер може на едноставен и многу лесен начин да извршува леви односно десни кликови (стискања на маусот) на определено време (вие самите го подесувате интервалот ~ од 1 до 99999 секунди)

- Програмата е изработена во Visual Basic 2008 и воедно е прво издание
- Колку време ми беше потребно да ја изработам оваа програма? = 10-15 мин.
- За што може да се користи овој програм? = За секоја врста на игра, пребарувач, програма...

* Се работи за Pixel програма (не работи во позадина, односно не работи како attach програма која испраќа/прима/блокира пакети од пребарувачот/играта/друга програма)

ЛИНК

Virus Total Scan

2. IP Changer (Менувач на IP адреса)

- Со помош на оваа програма ќе можете да ја промените вашата постоечка IP (Internet Protocol) адреса.

Изработена е исто така во Visual Basic 2008 и е многу лесна за користење...

ЛИНК

Virus Total Scan

- Ако имате прашања или пронајдете некои грешки, слободно известете ме преку ПП или постирајте во темава...
- Немојте да постирате глупости: "Што ќе ми се вакви програми", "Глупости", "Иди бегај", итн...
- Нови програми доаѓаат наскоро (Ако има заинтересирани ќе го објавам и кодот од програмите)

Очекувам ваши мислења.

Поздрав,
Виктор

Трипати симнувам Ауто Кликерот ниеднаш не ми работи :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom