Сакам да учам албански

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки има многу други теми каде можете да лечите фрустрации, тука можеби некогаш некому ќе му треба помош.....

Како се вика "Испрани мозоци" ако може некој да ми каже, сериозен сум.

не знам кој модератор ги спои темиве, сепак е глупо да се спојат темиве, врска немат, едноставно не можел да поднеси две теми со таков наслов.......

не знам кој модератор ги спои темиве, сепак е глупо да се спојат темиве, врска немат, едноставно не можел да поднеси две теми со таков наслов.......

Темите се апсолутно сосема исти, изучување и помош при изучување на албанскиот јазик.
Не глумете дискриминација таму каде што ја нема.

11111111111111111111111.jpg

ПОгрешно се надевав, не може да има разбирање кај модераторите....
Јас не глумам туку ти дискриминираш или па несвесно тоа го правиш....

Инаку меѓу темите има огромна разлика...

P.C, ИМАШ ДВЕ ИСТИ ТЕМИ ЗА ГЕРМАНСКИОТ ЈАЗИК...... ИЛИ НЕМА ВРСКА?????

Покажи ми ја суштинската разлика во темите те молам?

И што е со Caps Lock-от, демек ми се дереш нешто?

Посочи ги двете теми за германски, ако е иста поентата и тие ќе се спојат. Не знам што се возбудувате толку.

Покажи ми ја суштинската разлика во темите те молам?

И што е со Caps Lock-от, демек ми се дереш нешто?

Посочи ги двете теми за германски, ако е иста поентата и тие ќе се спојат. Не знам што се возбудувате толку.

Разликата е јасна, но остави нема врска........

А како се вика ''будала'' на албански?

Хах, прилично добра причина е да сакаш да се разбереш со тукашниве албанци. И јас би сакал да научам. Понекогаш имам чуство ме зезаат на својот јазик, а не ги разбирам :D

Е сега, велат истиот е оној во Албанија и овој тука, ама не сум сигурен. Очекував да видам некој линк за книга на темава, по можност на Македонски, нели научи Албански. Не толку дека ќе има вреѓање нели на етничка основа, и зошто би го учел.

Не гледам ништо лошо во учење уште еден јазик. Коа ќе видиш и они се обични луѓе како и нас, во истата каша со нас на Балканов. Да сакам да ги мразам понекогаш, ама мислам е бесмислено, зошто на крај омразата потекнува од политиката на државава.

Знам едукативни центри за јазици, да има Албански, ама некако не ми се лупа глава 4 години. Би да читкам книга добра од време на време. Па, препорачајте некоја ако знаете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom