Прашање во врска со Коузон

• Креатор на темата Креатор на темата Antigona
  • Време на започнување Време на започнување
Проблемот е како да дојде до таму, а за враќање таа и не планира бидејќи веке 6 години е во контакт со едно момче кое живее таму па си планираат нешто заедничко.

Значи работата е само да излезе надвор од Македонија и да стигне до Абу Даби.

Е таман е печена за бело робје таа.

Проблемот е како да дојде до таму, а за враќање таа и не планира бидејќи веке 6 години е во контакт со едно момче кое живее таму па си планираат нешто заедничко.

Значи работата е само да излезе надвор од Македонија и да стигне до Абу Даби.
OMG
АРАБ?
Подалеку од нив , Абу даби е најконзервативниот град од тројката Дубаи, Доха и АбуДаби . Мажите таму се како сексуални предатори освен океј во ДУбаи каде има еден куп ороспии од Русија и Украина . Се оговара на квадрат па ако засере го наебала ко жути, потоа ако некој ја силува нејзе ке и судат за секс надвор од бракот исто како и оние што ја нападнале. НЕКА ОТВОРА 4 ОЧИ ШО ПРАЈ ТАМУ СО АРАБИТЕ ГИ ШТИТАТ КО БЕЛИ МЕЧКИ. А згора на се ако заврши работејќи во некој бар каде не служат алхохол нема да види бакшиш.
Нека си го пази грбот имам видено мажи кои години и години дурдлаат само да ебнат нешто .
Да се има вагина таму е ко да се држи магично стапче кое не знаеш како да го користиш - може да ги направи животот прекрасен а може и пекол. USE WITH PRECAUTION

Jas znam deka ne e tuka mestoto za ova prashanje no mislam deka sepak nema da bide problem. Kje mozhe li da mi kazhete koj se najcestite prashanja postavuvani na saemot za intervju vo kouzon? Fala

Jas znam deka ne e tuka mestoto za ova prashanje no mislam deka sepak nema da bide problem. Kje mozhe li da mi kazhete koj se najcestite prashanja postavuvani na saemot za intervju vo kouzon? Fala

Имаше веќе тема за Коузон. Го префрлив твоето мислење во неа.

dali se mine lesno ? pocnav so apliciranje i na 2ri ni e saemot, pa za da znam kako da se spremam so potocno

dali se mine lesno ? pocnav so apliciranje i na 2ri ni e saemot, pa za da znam kako da se spremam so potocno

Само опуштено и да знаеш дека и на Англиски ќе ти сврти неколку муабети така да изглед , понашање и јазик ти се пресудни

Немаш втора шанса за прв впечаток

види како че поминиш и кажи што позиција ти нудат ќе ти помогниме со совети :)

kje odam so baranje da rabotam vo duluth vo holiday inn kako housekeeper pa zatoa sakav da znam da imam sansi da go ubedam pri nekoj postaveni prashanja od nego..

На саемот ќе поминеш лесно , во америчка амбасада ( за виза ) е заебано малце. И таму не ти е пресуден богзнае колку англискиот колку тоа дали ќе се снајдеш , реакции на телото и т.н. Може и да те одбијат , да не ти дадат виза без образложение зошто неможеш да отидеш за Америка. Ова не го зборам од лично искуство , туку некој кој ми кажал дека го одбиле и не му кажале причина зошто. Едноставно може да ти речат прифатен си , да ти се потпишат , удрат печат и што таму уште требаше , а може и да ти се насмевнат и да ти речат не си прифатена жал ни е...

no jas na saemot prasuvam dlai ke dobijam rabota lesno taa jas so ke baram ?

no jas na saemot prasuvam dlai ke dobijam rabota lesno taa jas so ke baram ?

90% се шансите да те примат. Во секој случај разгледај уште некоја понуда за истата работна позиција , доколку нема место таму кај што сакаш , да појдеш кај друг работодавец.

me tesite mnogu ama i mn se plasaaaaam.. ako ne ja dobijam taa rabota ke treba da bidam sama a veke drugarka ima ponudena rabota od tamu i odam pokraj nea...

Na pmf sum, i od lani imam samo eden a prosek mi e 8,5? studiram matermatika-fizika? imam sansi?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom