Playstation 2/3 турнир, ProEvolutionSoccer 2011

• Креатор на темата Креатор на темата thisisnoizy
  • Време на започнување Време на започнување

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.015
Поени од реакции
2.044
Локација
Skopje
Shto mislite da organizirame turnir, da odredime mesto i vreme na primer sekoj den.Vo zavisnost od brojot na igrachite koj kje se prijavat da napravime knock out sistem ili po grupi, sho vikate??! Dadete predlozi za mestoto na odvivanje/vreme i formatot :)

Чекај чекај.Во Ск ?

Да, Скопје.Али нема заинтересирани :/

Да може некако за 1 ден да се изигра се зошто да не.. да можеме и ние од другите градови да учествуваме :)

Може и за еден ден да се организира и да се изигра , ќе дадеме пари за учество и то је то .
Ја можам да дојдам со уште тројца другари . И да биде недела да дојдам и од други градови
Али ако биде на playstation2 незнам дали ќе играм , неам играно 4-5 години на него , али ќе видиме

И јас би можел да учествувам.

Да беше у Ср ок,али Ск далеко је :)

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom