Најдобра македонска телевизија за сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра телевизија 2010/2011

• Вкупно гласачи
    123
Гласав за Канал 5 поради Лига на Шампиони и Лига Европа што пренесуваа,за Алфа и Телма затоа што се културни телевизии,не даваат турски,шпански,јужно американски серии,не замараат многу со политика и даваат квалитетни преноси (Шпанско и Италијанско фудбал).. А1 и Сител не вреди да ги има на анкетата,со тоа што освен Идол и SURVIVOR не дадоа ништо квалитетно цела година...

Ќе дојде денот за Алфа, Телма Канал 5 и компанија кои имаат малце образ и почит према гледачот, ќе отвориме очи и ние еднаш.

Мора да се сотрат А1 и Сител, толку ми се гнасни, што и кога нема што да гледам, и немаат ништо интересно, го оставам теливизорот упален на горниве канали.
Сега па откако ќор фудбал а ни спорт никаков не даваат, и се целосно посветени на пушење на политичари, а како забавна програма ми нудат прљави турци цел ден, мислам дека никад нема да ги упалам.

Од сите телевизии во МК, единствено Алфа може да се нарече телевизија, ова останативе шират таков кич и невкус да е страшно да ги пуштиш и со исклучен тон. Штета за Телма, ко да не се вложува во таа телевизија, ми делуваат ко застанати у '99та година, а имаат потенцијал, посебно браво за нив што пуштаат доста европски филмови и документарци.

moreeee site makedonski televizii da gi soberesh i u gjubre da gi frlish- za nishto ne gi biva
vikend, denes nedela koga narodot e po doma - nema nishto asalno da prikazhat-:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom