Најдобра македонска телевизија за сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра телевизија 2010/2011

• Вкупно гласачи
    123
Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Која телевизија според вас имаше најдобра програма и најмногу ја гледавте во изминатава сезона? Можете да одберете повеќе опции.

Моите гласови одат за А1 зошто нив најмногу ги гледав од останатите (Вести и Идол) и Алфа, која можеби поретко ја гледав, но секако сум задоволен од тоа како изгледа професионално како телевизија и има доста интересна понуда (Вести, Портик, Најслаба алка, Шпанско првенство итн.).

Поарно напомени да нема политички препукувања, оти темава 1000% ќе оди натаму, кога ќе дојдат 2те страни ....

Да речеме Алфа, ради тоа што јас пратам спорт и озбилно си ја сфатија работата со шпанското првенство, како и Телма, што изненадија со сериите кои ги вметнаа во вечерните термини. Другово е шит.

Телма и Алфа би ги издвоил како подобри.... Од шо има неквалитетна понуда речиси и прекинав да глеам телевизија. Телевизоров у соба не памтам коа последен пат сум го уклучил.....

Гласав за Телма, растур прават со Италијанското и Вимблдон :D
Шо е најважно речиси не се политички настроени и НЕМА турско/шпански/индиски/хрватски/киргистански сапуници.(y)

И од мене исто Телма и Алфа. Алфа исто како што кажа Flame ради спортот поготово какви спортски вести даваат алал да им е. А Телма исто ги ставам сеа на крај некако ми сменија мислење ради тоа што ставија многу добри серии но веќе гледани некои. Сепак многу подобро од оние серии каде што во цела епизода се збори за љубовта, неверството, парите и само плачат...

Заборавив исто да упатам благодарност до МТВ што ми ги репризираат „Тропски горештини“ секоја година, памтам едно време ко мала ги терав моите џип ко на Ник Слотер да ми купат.

Едно време ми беше Сител но бидејќи нон-стоп се препукуваат со А1, гласам за Канал 5. Барем даваат ЛШ, ЛЕ а и Топки емисијата е таму.

Јас гласам за А1 и за ТЕЛМА. Немора да објаснувам зошто мислам дека знаете од претходните постови.

Највише сум гледал Лов и Риболов после 12 ,а овие телевизии слабо... :D

Гласав за Телма (единствените вести шо ги гледам,почнаа со добри серии,понекогаш и некој филм,Италијанско првенство,културни емисии за разлика од чкарт индиско/турско/хрватските сапуници на други медиуми)
и за Канал 5 (ЛШ,ЛЕ и по некој добар филм или репортажа низ Македонија).

И 24 Вести не се лоши.

МТВ се ѓубре,а СИТЕЛ и А1 нуклеарен отпад!

Mojот глас оди за Канал 5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom