ПОЛИТИКО - Наша ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Sho ova e zakana posho si moderator i toa mozesh da go zloupotrebish i da terash privatni odmazdnicki baniranja?
А бе Сашко, дете машко...

Прво, ти си тој што провоцира, на еден пост кој го напишав за да појаснам зошто не смеат членовите на форумов да те навредуваат. Тоа ми е обврска
Второ, имаш проблем да сватиш дека мене ми е обврска да ги пишам тие постови, инаку не би влегол на тема за твојата мочана емисија.
Трето, се додека не навредуваш нема да добиеш бан, просто и јасно. Еве цел ден пишуваш, јас сум задоволен од твоето прикажано ниво на комуникација кое искрено сметав дека не го поседуваш. Терај вака без мајки шајки и никој нема ништо да ти каже.

Сега збор два за твојата емисија, од која го изгледав само клипот со Боки 18ка. Прво, забележав на форум дека си задоволен од тоа како си го „изреметил“, додека луѓево приговараа на тоа дека си немал право да го „реметиш“. Морам да ти појаснам дека за ремет треба одредено знаење и суптилност. Вие не се реметевте, вие се расправавте како на пазар а „реметот“ ви се сведуваше на ти-си-ваков/ти-си-онаков плескање у фаца. Пошто и двајцата толку знаете.

Праша прееска што сме подразбирале под „новинар“. Па јас како прво подразбирам едукација за таа професија. Ти со ЕТФ можеш да мењаш сијалици, новинар не можеш никако да бидеш. Шоумен? Ако се стремиш кон нешто такво ОК, гледам Џери Спрингер ти е на листата (грев е да го ставиш со Бил Махер во иста реченица бе :) ). Дури и Џери е пример за тебе, он барем ги оставаше другите да се маваат па изиграваше миротворец.

Дакле да резимирам: никој на форумов не ти завидува, како што тврдиш, зошто нема на што да ти завидува. Ти се бориш да успееш во една професија која одамна го има допрено дното, како и многу други фаци, и со среќа нека ти е. Без прифаќање на критика не гледам како ќе успееш да направиш нешто.

ехеј гледам Саше се зачленил :)
Саше после се што ти имам гледано на јутуб(те немам начекано на ТВ) и постовиве што ти се напишани на форумот, искрено се молам на вишите сили ти да си ПРВ и ПОСЛЕДНИОТ новинар од "твојот" калибар да води било каква тв емисија на било која телевизија, па дечко ти немаш основна култура, ај си реков глумиш лудило пред камера тераш некој филм, така ти е во сценариото напишано, ама ти овде докажуваш дека си медиумски неписмен и се понашаш ко безмозок, сфаќам дека ти е филм на телевизија со латас си ги мерите, незнам како успеа да се протнеш во телевизија макр тоа било НАША ТВ. башка тоа што и немаш харизма за водител барем земи читни нешто,академски граѓанин не зи за џабе,информирај се и постави прашања што доликуваат а не да прашуваш зошто латас се курчел, оти има пари и влијание во државата ете затоа.

Саше, кога ќе видам на наша тв дека следува политико, очекувам да има дебата а не театар.

r10466_fuck%20this%20thread%20outta%20here.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom