Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Така е,башка нели тој што ебе не е педер,о од еднаш педер не се станува ))))
Автоматски споено мислење:

Абе нема врска,тоа се се митови ))))
+ Ако кажеш „No Homo" не ти се брои :D

ќе помисли народ дека сме свртиле дупе... :D

ќе помисли народ дека сме свртиле дупе
Друже ја знам кој сум и што сум,и што сакам,уверен сум у себе.Така да на оваа тема можам да се шалам до бескрај,и ме ме боли уво што ќе помислат.Ја у Москва искачам у геј бар,зашто најбоље пи*ки има ... )))))

5 години вонбрачна се рамнеше со брачна, во поглед на многу права, а едно од нив се и наследните.
E ако си хомо ни вонбрачна врска нема да добиеш. Ако тоа не е дискриминација незнам што е.

Не ми се верува,што си напишал,но нејсе ќе те удостојам со одговор.
Коа ќе се спомне хомосексуалност зашто прво нешто на што помислувате се мужи кој се ебат?
Или на некој гнсен педер?!
Па знаеш ли ти колку хомосексуалци има доктори,полицајци,професори,пожарникари итн. т.е општествени доброчинотели,со кој што ги делиме истите муки и радости?
Зашто да не може да си го легализираат бракот? Да купат заеднички имот,да започнат семеен бизнис?Да подигнат кредит?Шо ти помалце маж ќе станеш ради тоа?
Јас многу добро знам дека има полицајци, доктори итн. кои се хомосексуалци. Ама да ти цитирам, ти рече положби само за хомосексуалци.

Јас многу добро знам дека има полицајци, доктори итн. кои се хомосексуалци. Ама да ти цитирам, ти рече положби само за хомосексуалци.
Ај цитирај ми,кај го реков тоа

Друже ја знам кој сум и што сум,и што сакам,уверен сум у себе.Така да на оваа тема можам да се шалам до бескрај,и ме ме боли уво што ќе помислат.Ја у Москва искачам у геј бар,зашто најбоље пи*ки има ... )))))
Што е фората со заградите и русите?

Нека трепка ова!
Едината разлика помеѓу поимиве тука што ги наброја ти е тоа што општеството ја има прифатено Хомосексуалноста како сексуална определба. Општеството ја има направено да биде „нормална“ појава. Да не навлегуваме во теории на заговор за прашањето „зашто“.
Веројатно заради тоа што и тоа се луѓе кои како и хетеросексуалците имаат позитивни и негативни особини, има добри и лоши. И меѓу нив има педофили!
Се додека твојата сексуална ориентација не ги загрозува другите околу тебе, за мене е во ред!

Таму најлесно можеш да ќариш нешто ако малку знаеш да ја изглумиш ситуацијата.

Којзнае какви пи*ки има тек во нормалните барови:rolleyes:
По моите критериуми,тое што одат по такви места,мене ми се најдобри.Башка увек возможноста да зацепиш лезбејки за one night stand е огромна)))))

Бракот да се адаптира на некој? Чекај чекај што збориш ти момче? Религијата го има створено бракот. ПРЕД БОГА се венчаш.
Нема зашто нешто ШТО ОДЛИЧНО СИ ФУНКЦИОНИРАЛО СТОТИЦИ ГОДИНИ сега ние да го менуваме за да задоволиме некое малцинство од 20-30%. Сите луѓе ги имаме истите права по ЗАКОН.

Клептоманија? Тоа што е болест крадењето не значи дека не е дело казниво со закон! Баш ако си по „психијатрија“ треба да знаеш дека КЛЕПТОМАНИЈАТА е болест.

Сексуалната привлечност кон се е нормална работа.“
Дали тоа значи дека и педофилијата, зоофилијата, некрофилијата се исто така нормални работи?
А зашто на пример не се бориме сите и за некрофилијата? Дајте да легализираме и педофилија, некрофилија, зоофилија и ЈЕБИ СВЕ ШТА ТИ 'РАЦ ДИЖЕ БРАТЕУ.

Разликата помеѓу
Зоофилија
Педофилија
Некрофилија
Хомосексуалноста
е тоа што Хомосексуалноста е ОПШТО ПРИФАТЕНА како сексуална определба. Прашање на време е кога општествово ќе полуди од квази прогресивни умови и ќе ги направи и овие другиве „сексуални определби“.
Па ќе дое време коа зоофилот ќе ти каже „ Зашто ти да можеш да се венчаш со дечко ти а ја да неможам со Козата? Па и ние деца сакаме да чуваме. Еве козичката млеко свежо ќе му дава...
Кој ја е.е религијата. Ако не сакаат попови и оџи да венчаваат нека не венчаваат. Колку што знам има цивилен брак и матично. Тоа во црква е за шоу. Немаат право да се мешаат религиозни заедници во државна работа и има секуларна држава. Не се теократија. И нека не им го препишуваат бракот на црквата и пред Исус и политеистички религии имале брак. Не е изум на црквата. Инаку реков дека филиите се нормална работа и тоа е тоа ситр се нормални и прифатливи. Само педофилија е криминал зошто штети на деца. Но не треба да се лекува. Јасно е. А брак е возмошен само кај хомосекуалниста бидејќи има правоспособен човек на обете страни на врската. И ако нема брак за хомо постои дискриминација и обесправеност. Да не се повторувам.

Кој ја е.е религијата. Ако не сакаат попови и оџи да венчаваат нека не венчаваат. Колку што знам има цивилен брак и матично. Тоа во црква е за шоу. Немаат право да се мешаат религиозни заедници во државна работа и има секуларна држава. Не се теократија. И нека не им го препишуваат бракот на црквата и пред Исус и политеистички религии имале брак. Не е изум на црквата. Инаку реков дека филиите се нормална работа и тоа е тоа ситр се нормални и прифатливи. Само педофилија е криминал зошто штети на деца. Но не треба да се лекува. Јасно е. А брак е возмошен само кај хомосекуалниста бидејќи има правоспособен човек на обете страни на врската. И ако нема брак за хомо постои дискриминација и обесправеност. Да не се повторувам.
Озбилен си ? Бабуш, бракот како БРАК е измишљотина на религијата. Затоа во Исламските земји до ден денес е дозволено да имаш и 5 и 10 жени. Џамијата го дозволила тоа, Алах го дозволил тоа.
Светот генерално го прифатил католичкиот модел, во превод 1 маж и 1 жена.
Прочитај ја дефиницијата за брак.
Религијата е сеуште и те како битна ствар кога е во прашање општеството. И да, имало заедници но ајде вака
НАВЕДИ МИ ЕДНА ЗАЕДНИЦА КАДЕ ШТО 2 МАЖИ ЖИВЕАТ ВО ЗАЕДНИЦА И ИМААТ ДЕЧИЊА? Еве од камено доба до ден денес.

Јас сфаќам дека ако на пример ти си геј - си погоден од самата ситуација и нормално сакаш да ја смениш и да биде поповолна и за тебе. Немам јас ништо против геј популацијата, имам против БРАК и против ПОСВОЈУВАЊЕ ДЕЦА. Тоа се мој цврсти ставови. Заедница е сосем во ред да си имаат, немам ништо против тоа. Во моја спална што правам е мој проблем, кој и што ебам е исто мој проблем. Исто така и не ме занима ти што правиш и кој или што ебеш во твојата спална. Јас и ти на маса можеме да јадеме, пиеме по цели вечери и денови ако ни иде муабет но твојата интима не ми треба да ја знам ниту пак сакам да се мешам во неа, исто како што не сакам ти да ми се мешаш во мојата интима. :) Се надевам дека ме сфати. Немам ништо против Геј, Трансџендер популација - Имам против менување на општеството. :)
Автоматски споено мислење:

Веројатно заради тоа што и тоа се луѓе кои како и хетеросексуалците имаат позитивни и негативни особини, има добри и лоши. И меѓу нив има педофили!
Се додека твојата сексуална ориентација не ги загрозува другите околу тебе, за мене е во ред!
Се дур ти ми одговараш како човек на маса твојата сексуална ориентација не ми е воопшто битна.

Е така де, баш убаво, ние сме добри, либерални, со модерни размислувања..и така си дојде новиот сексуален поредок..и нас нели не ни смета кој што сака да прави во својот кревет, кој со кого нек се ебава и хомосексуалците полека полека се приближуваат кон својата цел...Им дозволивме и бракови да основаат без да размислуваме дека тоа е една голема фасада позади која се криеше намерата за да дојдат до законот за дозвола на усвојување на деца...
Што направивме???
Децата им ги даваме како жртвени јагниња??
Експериментални заморчиња :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom