Нов моден тренд за летото 2011 - турбан?

• Креатор на темата Креатор на темата Немирлика
  • Време на започнување Време на започнување

Немирлика

all I need is love, friends & a piano☺
Член од
15 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
126
Локација
Македонија
Турбан - моден додаток кој ако знаете како да го искомбинирате, добро ќе ви послужи во деновите кога нема да знаете што да направите со вашата коса и кога таа ќе изгледа лошо. Во 40-тите и 50-тите години турбанот бил хит, а сега доживува кам бек. "Виновна" за оживувањето на овој тренд е Сара Џесика Паркер која во "Sex and the city 2" се појавува со турбан:

SACbt7rp-wTGCYwMQJCbWZycmpOTmJeaX1rMkFFSUmClr5-ckqdXkpGanpNfXKyXnJ-rn5aZk1qsb2RgaKBvaKRfnFWgl1WQzgAA
Sarah+Jessica+Parker+turban.jpg

Тој е забележан како главна карактеристика на пролетните колекции на Џејсон Ву, Иса, Џон Галијано:

bdturban2.jpg

Армани инспирација пронајде во светската пустина Сахара. Заводливи комбинезони и долги сјајни фустани се носат со класични турбани и ориентални ланчиња:

najnovite-trendovi-od-milano-2.jpg

Сега веќе турбанот може да се забележи дека е присутен насекаде и дека стана навистина огромен тренд.

0_62_jlo_turban3.jpg

jennifer-lopez-mtv-vma-wrapped-hairstyle.jpg

jennifer-lopez-im-into-you-video-snakeskin-turban.jpeg

jennifer-lopez-turban_560.jpg

Па, драги форумџики, коментари? Го подржувате овој актуелен моден тренд или никогаш не би ни помислиле да се појавите некаде носејќи ваков додаток ? :)

Bojler na glava za letno vreme.

Интересно, но не сум размислувала за ова дека некогаш ќе го носам.Подобро би рекла не знам отколку дека никогаш не би ставила на глава ваков додаток, никогаш не вели никогаш :)

Абе јас сум пред времето, цел живот после бањање си носам турбан по дома.Фенси и по дома.
Иначе for real...Не.

Девојки ве молам немојте вашите прекрасни главички да си ги упропастите со ова. (n)

Онака да ми излези некоја, ќе почнам да ги поддржувам Геј браковите.....

Уше малце и кондоми ќе земат на глава ќе си стаат , мислам на другава глава шо служи за држење рамнотежа .

ништо чудно и ова да почнат да носат, чим у подпичњаци искачаат у град само за да бидат модерни, за ова ли е проблем да го стават

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Зошто бе? Мене баш ми е шик :)

Jaс едвај се наканувам обично капче да ставам на лето и од тоа што морам, не па бојлеров :)))))))) Имал право Ататурк кога укинал вакви рабоЌе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom