Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Јонуз со тие играчи што ги има Барса ќе има ист успех ко Пеп.samo pep moze da smeni nesto vo nasata reprezentacija![]()
Ѓоре Јовановски е селектор на Бангладеш
Кој сака нека е селектор , кога кур ги боли овие од ФФМ тогаш и мене кур ме боли
Катанец единствено што направи е тоа што увиде дека нема никаков талент и знаење кај македонските фудбалери, а единствено што можеш да играш со летви е катанаџо.Не тресете дека би било исто кој и да дојде.
Со Катанец да не беше исто како сеа? Катанец да се замараше малце повеќе т.е. да си ја имаше сфатено поозбилно работата ќе бевме уште подобро пласирани. Штета што човекот ич к не го болеше и доаѓаше само кога имаше натпревари и се истите играа.
Хари нема толкаво влијание над странец како што има над македноски селектор посебно некој како Јонуз. Дури и Чеде Јаневски да дојде убеден сум дека неможе Хари така да го манипулира како Јонуз. Јонуз беше само марионетка и е најлошиот тренер што сме го имале во нашата фудбалска историја... т.е. може да се рамни со оној србинот не ми текнува сеа како се викаше. Е ако се стаи некој како Бабунски или сличен рачунајте бетер.
Иначе мене од до сега селекторите што сме ги имале највеќе ми се свиѓаа Хаџиевски и Катанец.
Да не ме сфатите погрешно, Хари треба да си иде да, меѓутоа и Мурињо да ни е тренер ние сега со оваа генерација нема никаква теорија да идеме на свтеско или европско. Се додека лигата ни е срање ние нема да имаме репрезентација
Абе за репрезентација таленти неОној тренерон на Металург, Жикица Тасевски, со Маџари С. пред неколку години стигна до финале на Куп а годинава победи на Купот со Металург иако има само 33 години. Го викат талент па зашто да не го пробаме во овие веќе пропадната квалификации...
Оној тренерон на Металург, Жикица Тасевски, со Маџари С. пред неколку години стигна до финале на Куп а годинава победи на Купот со Металург иако има само 33 години. Го викат талент па зашто да не го пробаме во овие веќе пропадната квалификации...