STR8 парфем цена?

• Креатор на темата Креатор на темата thereader
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 јуни 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ме интересира дали е добар партемот STR8 и колку чини? Слушнав дека ги има во црвена и сива амбалажа, кој е подобар?(y)

Ги има во многу амбалажи. Има два вида на парфеми и еден вид дезодоранс. Мислам дека големите парфеми се 570 денари а малите парфеми се поефрини мислам дека се од 370 до 400. А дезодорансите се по 130-150 денари и можеш да ги набавиш скоро од секој маркет.

Еве ги парфемите што ги има :
ORIGINAL
OXYGEN
ADVENTURE
MOTION
CHALLENGER
UNLIMITED
RACING
FREEDOM

Се си мислам дека зборите за тоалетна воде:)
Ако има волку евтини парфеми одма кажувајте;)

Ја имам плав OXYGEN парфем, незнам колку пари е поклен ми е, и многу е добар...

Ме интересира дали е добар партемот STR8 и колку чини? Слушнав дека ги има во црвена и сива амбалажа, кој е подобар?(y)

зелениот :) околу 500 денари се, до пред неколку години ми беа омилени

540 го зедов, инаку до Бит Пазар има магацин(и), тамо ќе го најдеш за 500 и има многу други ефтини(гелови за туширање, колекции, дезодоранси тоа зедов) работи тамо, што во продавница и маркет се продаваат поскапо за 100 денари.

Да појаснам уште нешто :)
Некој не ги знае по име ги знае по бојата хD

ORIGINAL - ЦРН
OXYGEN - ПЛАВ ( СИН )
ADVENTURE - ЗЕЛЕН
MOTION - СИФ
CHALLENGER - Овој незнам како дагокажам
UNLIMITED - БЕЛ
RACING - Овој незнам како да го кажам
FREEDOM - Овојси е ФРЕЕДОМ

Црвен имаш - Intense (не го препорачувам за летно време), Energy ( овој стварно добро мириса и не се губи мирисот лесно)
Racing - лесно се препознава на амбалажата има како развеано знаме од формула 1 ( добар свеж мирис али на мене некако многу бргу ми испаруваше мисрисот, шо знам)
Сив( Сребрен) - Titanium ( овој од дамна го имав така да не знам шо да ви кажам)
Моментално користам Pure Police али кај и да е ќе земам еден Str8, не можам без нив.

Користам плав ама ептен е при крај, а од матурска имам поклон STR8 Original и плус јас си купив STR8 Desert ама не ми се свиѓа, ама некако не ми се дават пари за нов кога веќе имам 2. Плус лето не ставам толку парфем, наесен ќе си купам некој поубав. А сега за сега ќе ставам Original.
--- надополнето: Jun 19, 2011 3:26 PM ---
Користам плав ама ептен е при крај, а од матурска имам поклон STR8 Original и плус јас си купив STR8 Desert ама не ми се свиѓа, ама некако не ми се дават пари за нов кога веќе имам 2. Плус лето не ставам толку парфем, понатаму ќе си купам некој поубав. А сега за сега ќе ставам Original.Цената е 580 ама ако има КитГо маркети кај што живееш мислам дека се поефтини

demnac demek ti samo kupuvas skapi parfemi:)
Не не,туку не разбирам како се збори за парфеми а се пишуваат цени за 500 денара.Јас колку што знам тоа се тоалетни води а парфеми се оние што ги има во Шатци и други места,Космо и што те знам.Не реков дека купувам,далеку од тоа ама мислев поимиве да не ги мешаме тоалетна вода и парфем.Поздрав

Не не,туку не разбирам како се збори за парфеми а се пишуваат цени за 500 денара.Јас колку што знам тоа се тоалетни води а парфеми се оние што ги има во Шатци и други места,Космо и што те знам.Не реков дека купувам,далеку од тоа ама мислев поимиве да не ги мешаме тоалетна вода и парфем.Поздрав

Океј е те сфаќам иначе јебига тие се цените на тој парфем има прекрасен мирис кој за среќа кратко трае:)

Да зборуваме за Шаци немаше да се спомнат 500 денари ќе се спомнат 1500-200 денари. Ама овде се зборува за СТР8

Толку е голема разликата меѓу тоалетна вода и парфем?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom