Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се си мислам дека зборите за тоалетна воде
Ако има волку евтини парфеми одма кажувајте![]()
Ме интересира дали е добар партемот STR8 и колку чини? Слушнав дека ги има во црвена и сива амбалажа, кој е подобар?![]()
Користам плав ама ептен е при крај, а од матурска имам поклон STR8 Original и плус јас си купив STR8 Desert ама не ми се свиѓа, ама некако не ми се дават пари за нов кога веќе имам 2. Плус лето не ставам толку парфем, понатаму ќе си купам некој поубав. А сега за сега ќе ставам Original.Цената е 580 ама ако има КитГо маркети кај што живееш мислам дека се поефтини
Не не,туку не разбирам како се збори за парфеми а се пишуваат цени за 500 денара.Јас колку што знам тоа се тоалетни води а парфеми се оние што ги има во Шатци и други места,Космо и што те знам.Не реков дека купувам,далеку од тоа ама мислев поимиве да не ги мешаме тоалетна вода и парфем.Поздравdemnac demek ti samo kupuvas skapi parfemi![]()
Не не,туку не разбирам како се збори за парфеми а се пишуваат цени за 500 денара.Јас колку што знам тоа се тоалетни води а парфеми се оние што ги има во Шатци и други места,Космо и што те знам.Не реков дека купувам,далеку од тоа ама мислев поимиве да не ги мешаме тоалетна вода и парфем.Поздрав