Мислење за LG optimus 2x

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам, но јас никад не би земал LG мобилен. Другар имаше LG и ич не беше задоволен. Спор, ќе се распаднеше и едноставно самиот телефон беше катастрофа. Да не ти кварам сон, ако ти се свиѓа земи го :)

Имам намера да земам ваков...Го дават од VIP за 15.000 денари + договор 2 години.
некој го имал до сега? Искуства?
Ја прочита рецензијата што ја направивме пред некој ден?
http://kajgana.com/mobilni/go-testiravme-lg-optimus-2x

optimus1.jpg

LG ја започна револуцијата со Optimus 2X, првиот паметен телефон на светот со двојадрен процесор и Tegra 2 чипсет, кој претставува еден од најголемите чекори напред во мобилната индустрија. Optimus 2X минатата недела пристигна во нашата редакција.

Бевме прилично возбудени уште од минатиот месец кога LG ни најави дека Optimus 2X ќе го добиеме на тестирање. Примарно, возбудата беше предизвикана поради фактот дека Optimus 2X е уред кој во себе има моќен хардвер, а потоа - затоа што како гикови, лично ќе може да провериме дали фенси ПР муабетите на LG кои се вртат околу Optimus 2X „држат вода“ или се само приказни со технички спецификации за на хартија. Кои беа импресииите од првиот ден, a кои се впечатоците по една седмица користење на Optimus 2X? Одиме по ред.

Незнам, но јас никад не би земал LG мобилен. Другар имаше LG и ич не беше задоволен. Спор, ќе се распаднеше и едноставно самиот телефон беше катастрофа. Да не ти кварам сон, ако ти се свиѓа земи го :)

Абе имаш LG и LG. Сега ако другар ти земал од оние Chocolate модели, ај да те сфатам. Ама и малце е глупо, зашто се гледа колку сме ние Македонците забулени (narrow minded).
Ако порано LG биле крш и претежно шминка телефони, не значи дека и сега се такви. Ама не, ние сме си заклучиле дека се чкарт и цел живот ќе бидат чкарт за нас.

Исто како што и Nokia сега се чкартни, ама луѓево ги купуваат, пошо знаеш - у Македонија сеуште Nokia е поим за најквалитетен и најјак и најдобар телефон. Затоа многу ми беше смешно кога чичко ми зема N95 за 40.000 на времето,а во рок од месец му се изљуштија копчињата и екранот се испоизгреба и се направи "мрсен".

Продуктите не се гледаат само спроред брендот, него според моделот. LG има произоводи од ниска, средна и висока класа, како секој друг производител. Ако другар ти имал производ од ниска/средна класа јасно е зашто не бил задоволен, неможеш така да ги делиш брендовите...

Jas koristam Lg gt540 veke 6 meseci nitu e spor nitu pak mi pokazal nekakov problem do sega, a i predhodnite dva Lg sto gi imav isto taka me sluzea odlicno :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom